Mikael Forstén aloittaa hevosurheilun valmennuskeskuksen urheilujohtajana

  • 19.11.2020
  • Kuva

Mikael Forstén, kuvaaja Sonja Holma/SRL

Mikael Forstén aloittaa hevosurheilun valmennuskeskuksen Sports Directorin tehtävässä. Suomen Ratsastajainliitto ry:n puheenjohtajan tehtävästä luopuva MM-tason kilparatsastaja näkee tilaisuuden tarttua valmennuskeskuksen asiantuntijatehtävään juuri sopivaksi.

-Ajattelin jo vuosia sitten, että oman aktiiviurani päätyttyä kilparatsastuksessa haluan antaa oman osaamiseni ja kokemukseni ratsastusurheilun ja –valmennuksen kehittämiseen, MM-tasollakin kilpaillut Mikael Forstén kommentoi.

– Koen tärkeäksi tehtäväni viedä eteenpäin Hevosurheilun valmennuskeskuksen uutta strategiaa ja mahdollistaa sen toteutumisen. Annan mielelläni osaamiseni Ypäjän nostamiseksi siihen gloriaan, joka sille kuuluu, Forstén jatkaa.

Hevosopiston hallituksen nimeämä työryhmä on valmistellut Hevosurheilun valmennuskeskuksen strategiaa. Strategia esitellään Olympiakomitealle 19.11.

Mikko Luhtala hoitaa toistaiseksi valmennuskeskuksen hallinnollisia tehtäviä

Hevosopiston Event Manager Mikko Luhtala hoitaa vt. Valmennuskeskuksen johtajana valmennuskeskuksen tehtäviä toistaiseksi.

-Aloitin juuri Hevosopistolla Event Managerina tavoitteenani tuoda lisää tapahtumatuotannon osaamista Hevosopiston organisaatioon. Haluan auttaa tilanteessa, jossa tarvittiin akuutisti apua valmennuskeskuksen tehtäväkokonaisuudessa. Ensi vuoden suunnitelmat ja deadlinet painavat jo päälle, Mikko Luhtala kommentoi.

-Minulla on pitkä kokemus ratsastuksen huippu-urheilun johtamisesta eri rooleissa, niin on luonnollista, että tuuraan tilapäisesti valmennuskeskuksen johtajaa. Aikaisempi kokemukseni ratsastuksen huippu-urheilun parissa ja tapahtumien johtajana antavat tehtäviin hyvät valmiudet.

Lisätiedot:

Hevosopisto Oy
toimitusjohtaja
Pauliina Mansikkamäki
p. 040 185 8822

Sports Director
Mikael Forstén
p. 040 550 0117

Event Manager
Mikko Luhtala
p. 040 097 1191

Suomen Ratsastajainliiton esittely Mikko Forstenista
https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/urheilijaesittelyja/mikael-forsten/