Krista Hellgren siirtyy Hevosopistolle

  • 22.10.2020

Krista Hellgren aloittaa 1.1.2021 Hevosopistolla palvelu- ja kehitysjohtajan tehtävässä. Hellgren siirtyy Hevosopistolle Fortumilta, josta hän on tunnettu erityisesti Fortum Horse Power -konseptin takaa.

  • Kuva

Krista Hellgren aloittaa 1.1.2021 Hevosopistolla palvelu- ja kehitysjohtajan tehtävässä. Hellgrenin vastuulla Hevosopistolla on hevospalvelutoiminnan kehittäminen ja kaupallistaminen. Sales Managerina myynnin ja markkinoinnin tehtävissä Fortumilla toimineella Hellgrenillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus hevosalan liiketoiminnasta sekä palveluiden tuotteistamisesta.

– Sydäntäni lähellä on suoritushevosten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hevosyritysten kannattava liiketoiminta. Hevosopisto ja koko hevosala vaikuttavat olevan muutosvaiheessa, jossa haetaan tulevaisuuden suuntaa. Hevosopisto on kiehtovalla alan aitiopaikalla ja tuo yhteen alan eri toimijat toisilta oppimisen mahdollistaen, Krista Hellgren kertoo.

– Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Kristan Hevosopistolle. Krista vahvistaa joukkuettamme pitkäaikaisella ja monipuolisella hevosalan osaamisella, johon on yhdistetty meille entistäkin merkityksellisempää kaupallista osaamista ja markkinoinnillista otetta, Hevosopiston toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki iloitsee.

Lisätiedot:

Hevosopisto Oy

Toimitusjohtaja-rehtori
Pauliina Mansikkamäki
p. 040 185 8822

1.1.2021 alk.
Palvelu- ja kehitysjohtaja
Krista Hellgren
p. 0400 49 5177