Hat- ja Hasp -opintokokonaisuuksien sijaisena Pirja Peltomäki

  • 20.10.2020

Pirja Peltomäki on aloittanut 9.9.20 opettajana Leena Kalalahden sijaisena.

  • Kuva

Hän vastaa muun muassa hevosavusteisen toiminnan ja sosiaalipedagogisten hevostoiminnan täydennyskoulutuksista sekä Hat-ammattitutkintolaisista eli hevosavusteisten palvelujen tuottamisen osaamisalasta.

Työsuhde on osa-aikainen ja voimassa heinäkuun 2021 loppuun.

”Teen myös väitöskirjaa Itä-Suomen yliopiston tohtorikoulutettavana sosiaalipedagogisen hevostoiminnan hyvinvointivaikutuksista osana Green Carea. Tämän lisäksi opiskelen Haaga-Heliassa ammatillisen opettajan tutkintoa. Olen pohjakoulutukseltani FM, VTM, Valviran hyväksymä sosiaalityöntekijä ja sosionomi AMK. Olen Ypäjältä 1995 valmistunut hevostenhoitaja, ja sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja SPHT 2014.

Vapaa-aika sujuu mukavasti 3-vuotiasta suomenhevosvarsaa Anjalan Toivoa kouluttaen, ja harrastan myös joogaa.”