Rekry: Vastaava tallimestari

  • 6.10.2020

Vastaavana tallimestarina toimit tallitiimin lähiesimiehenä vastaten yhdessä tallipalvelupäällikön ja muiden vastaavien tallimestareiden kanssa viiden talliyksikkömme ja 240 hevosemme tallitoiminnan tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseista ja hevostemme päivittäisestä hyvinvoinnista. 

  • Kuva

Etsimme yhä kehittyvään organisaatioomme vastaavaa tallimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Vastaavana tallimestarina toimit tallitiimin lähiesimiehenä vastaten yhdessä tallipalvelupäällikön ja muiden vastaavien tallimestareiden kanssa viiden talliyksikkömme ja 240 hevosemme tallitoiminnan tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseista ja hevostemme päivittäisestä hyvinvoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä opetustoimen kanssa ja osallistut kiltatallitoimintamme päivittäisen toiminnan toteuttamiseen.

Olet etsimämme osaaja, jos liiketoiminnallinen ajattelu on selkärangassasi ja nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa sekä organisaation sisällä että asiakasrajapinnassa.

Edellytämme sinulta:

– kokemusta esimiestyöstä
– hevosalan palvelutoiminnan talouden ymmärrystä
– tiimityöskentelytaitoja
– hevostalouden ammatti- tai erikoisammattitutkintoa tai amk-tutkintoa tai käytännön kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista
– ratsastus- ja/tai ravitoimialan tuntemusta
– Office 365-ohjelmistojen hallintaa

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttavat: 

– hyvä käytännön kielitaito, englanti, ruotsi
– hyvät vuorovaikutustaidot
– hyvät asiakaspalvelutaidot

Tarjoamme sinulle:

Kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän hevosalan näköalapaikalla. Työ sisältää myös iltoja ja viikonloppuja.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja-Rehtori Pauliina Mansikkamäki
puh. 040 185 8822
pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi

Hakemukset:

Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakemusaikana. Hakemus tulee toimittaa kuitenkin
viimeistään 
21.10.2020 mennessä  hevosopisto@hevosopisto.fi