Hevosopisto suosittelee asiakkailleen kasvomaskien käyttöä   

  • 26.9.2020

Hevosopisto on tarkentanut linjauksiaan vallitsevassa koronavirustilanteessa ja suosittelee asiakkailleen maskin käyttöä asiakastiloissa. Hengitystieoireisena Hevosopiston alueelle saapuminen on kielletty. Vierailuja Hevosopistolla rajoitetaan ja Laatuarvostelufinaali 3.-4.10. toteutetaan ilman yleisöä.  

  • Kuva

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on otettu käyttöön Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositus kasvomaskien käytöstä alueilla, joilla koronavirustilanne on saavuttanut kiihtymisvaiheen. Hevosopistolla ei toistaiseksi ole todennettuja altistumisia tai tartuntoja.  
 
Hevosopisto suosittelee asiakkailleen maskin käyttöä asiakastiloissa, kuten vastaanotossa, oppilasruokalassa, maneesien aula- ja katsomotiloissa sekä luokkatiloissa ja audioriossa. Hengitystieoireisena Hevosopiston alueelle saapuminen on kielletty. 
 
Hevosopisto on siirtynyt etäopetukseen niin, että vain hevosten kanssa toteutuva opetus järjestetään Hevosopistolla. Koronavirustilanne on huomioitu oppilas- ja henkilökuntaruokailussa niin, että ruokailu on mahdollista toteuttaa noutoruokailuna. 
 
Hevosopiston talleissa henkilökunta ja opiskelijat huolehtivat hevosten
 hoidosta, liikutuksesta ja hyvinvoinnista.  Ulkopuoliset vierailut talleilla on toistaiseksi kielletty. Hevosten omistajat voivat sopia vierailuista vastaavien tallimestareiden kanssa. Vierailut toteutetaan ensisijaisesti Hevosopiston ulkoalueilla. Täysihoitohevosten omistajat saavat hoitaa ja liikuttaa omia hevosiaan normaalisti vastaavien tallimestareiden antamien ohjeiden mukaisesti.  
 
Laatuarvostelufinaali toteutetaan ilman yleisöä 3.-4.10.  
 
Ulkopuolisia vierailuja Hevosopistolla rajoitetaan ja syksyn tapahtumien tilanne arvioidaan tautitilanteen mukaisesti. Hevosopistolla 3.-4.10. toteutuva Laatuarvostelufinaali toteutetaan ilman yleisöä.
Osallistujia ohjeistetaan 
käytänteistä ennen tapahtumaa.  
 
Hevosopisto palvelee asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse,
  
puh. 02 760 21 (arkisin klo 9-16), sähköposti: 
reception@hevosopisto.fi. 

Asiakaspalvelun viikkokohtaisen aukiolon voit tarkistaa täältä. 
 
 
Lisää tietoa 
 
Hevosopiston linjaukset koronavirustilanteessa – UKK-kysymykset 

THL:n suositus kasvomaskien käytöstä 
Aluehallintoviraston Etelä-Suomen aluetta koskevat linjaukset 
Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin ohjeistukset