Suomenratsujen Kuninkaalliset kiittävät

  • 7.9.2020

Vuonna 2021 juhlimme 20-vuotiasta Suomenratsujen Kuninkaalliset -tapahtumaa!

  • Kuva

Kaikkiaan Back On Track Suomenratsujen Kuninkaallisissa vieraili neljän tapahtumapäivän aikana lähes 3000 ihmistä.  Määrä oli aikaisempia vuosia vähäisempi, mutta tänä poikkeusaikana kiitettävä määrä. Hevosopiston urheilualueen kilpakentät jakaantuvat laajalle alueelle, joka osaltaan mahdollisti tautiturvallisen tapahtuman järjestämisen.

Finland Horse Shown tehokas tiimi piti huolen suuren yleisön ravintolapalveluista. Hevosopiston henkilökunta, opiskelijat ja muut vapaaehtoiset toimihenkilöt mahdollistivat tapahtuman käytännön toteutuksen.

Expo-alueella oli 18 näytteilleasettajaa ja lisäksi Back on Track ja Krafft olivat rakentaneet esittelypisteensä Derbykentän toiselle laidalle. Suomen Ratsastajainliitto palkitsi tulevaisuuden hevosia ja ratsastajia. Lisäksi liitto muisti myös Suomenratsuja stipendillä.

Jokioisten SPR vastasi ensiavusta kaikkina tapahtumapäivinä ja Summit Media toimitti viikonlopuksi alueelle screenin. Haven Yhtymä lähetti kolmena päivänä suoraa livelähetystä ja kisastudiota etänä tapahtumaa seuranneille.

Orikavalkadissa nähtiin 7 hienoa oria ja upea jälkeiläisjoukko. Huutokaupan seitsemästä huudettavasta kohteesta suomenratsujen kilpailukassan tueksi saatiin upeat 1820 euroa.

Kilpailusuorituksia nähtiin liki 600 ja tapahtuman mahdollistivat seuraavat yritykset:

ArcticVet
Back On Track
Biofarm
Hevosurheilu-lehti
Hööks
Kultajousi
Lantmännen Krafft / Oranta Equus
Lions Club Ypäjä
Lähitapiola
Nutrolin
Perttulan koulun vanhempainyhdistys
Satula.com
Staffansberg
Suomenpienhevosyhdistys ry
Suomenratsut ry
Suomen Ratsastajainliitto ry
Tampereen Hevoset Messut
Tulikavio Art

Tapahtuman Facebookissa paljon lisää tunnelmia!

Kiitos tästä vuodesta ja nähdään jälleen ensi vuonna!

 

Tiedotetta korjattu 8.9.2020. Tarkistuslaskennan jälkeen huutokaupan tuott0 1820€.