Pro Suomenhevonen -huutokauppa sunnuntaina 6.9. Ypäjällä

  • 3.9.2020

Valtakunnallisena suomenhevosen päivänä su 6.9. Hevosopisto, Suomenratsut ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry toteuttavat yhdessä huutokaupan suomenhevosratsujen hyväksi.

  • Kuva

Hevosopisto, Suomenratsut ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry toteuttavat yhdessä Suomenratsujen Kuninkaalliset tapahtuman sunnuntaina huutokaupan, jonka tuotto käytetään suomenhevosratsujen kilpailupalkintoihin. Huutokauppa-artikkelit ovat lahjoittaneet: Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomenratsut ry, Back On Track, Leena Alerini ja Hevosopisto. Meklarina toimii ratsastusurheilun suosikkiääni Teemu Ahtee.

– Olemme todella iloisia tästä ideasta ja yhteistyötoteutuksestaTuotoilla saadaan tarvittavaa potkua suomenhevosratsujen kilpailutoimintaan, Suomenratsut ry:n puheenjohtaja Kirsti Palva kommentoi.  

– Toivon että yleisö rohkaistuosallistumaan. Nyt on mahdollisuus saada itselleen upeita tuotteita ja tehdä samalla hyvää meille kaikille tärkeän ja arvokkaan suomenhevosratsun tulevaisuuden eteen. Aion olla itsekin huutamassa, Palva lupaa. 

Huutokaupan tuotto käytetään lyhentämättömänä vuoden 2021 aikana järjestettävään tai järjestettäviin suomenhevosille rajattujen luokkien palkintoihin.  Hevosopiston, Suomenratsut ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry päättävät kohteesta yhdessä. Huutokauppa-artikkeiden maksu tapahtuu paikan päällä korttimaksulla.

 

HUUTOKAUPPA-ARTIKKELIT

RATSASTUSVALMENNUKSET

Marko Björsin valmennustunti, 1 yksityistunti
Ville Vaurion 4 tunnin kouluratsastusklinikka / lähtöhinta 300 euroa
Salla Varennin 4 tunnin estevalmennusklinikka / lähtöhinta 300 euroa

Valmennukset on lahjoittanut Suomen Ratsastajainliitto ry 

HEVOSEN SELKÄÄ HOITAVA NAIM-SATULA
Satulan on lahjoittanut Back on Track 

SUOMENRATSUT RY:N LEIRI (1 hlö)
Omalla hevosella tai vuokrahevosella Anna Kärkkäisen valmennus Ypäjällä tai
Kylämäen hevosilla leiri Kylämäen hevostilalla.
– pe-su (1 hlö), sis. majoitus, ruokailu, valmennus/lähtöhinta 80e

Leirin on lahjoittanut Suomenratsut ry

REILU-METRI -TAULU

Taulu on Leena Alérinin piirtämä ja lahjoittama.

TÄRNSJÖN VALJAKKOVALJAAT

Valjaat ovat ruotsalaiset Tärnsjön valmistamat ja tehty Tärnsjön  laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Valjaita on käytetty Hevosopiston opetushevosilla, mm. hevosilla Hiku-Hektor, Vertti-Paavi ja Pisto-Poika. Hevosilla kilpailivat sekä Hevosopiston opiskelijat että henkilökunta valjakkokisoissa. Lähtöhinta 200e.

Valjaat on lahjoittanut Hevosopisto.

Lue tapahtumasta lisää.

Tiedotetta päivitetty 5.9.2020: Huutokauppa-artikkeiden maksu tapahtuu paikan päällä korttimaksulla.