Hevosopiston syyskuun tapahtumat toteutuvat suunnitellusti

  • 25.8.2020

Suomenratsujen Kuninkaalliset -tapahtuma toteutetaan viranomaisohjeita noudattaen 3.-6.9.2020.

  • Kuva

Aluehallintovirasto antoiva eilen uuden ohjeistuksen koskien 1.9.2020 alkaen toteutuvia tapahtumia. Pian AVI:n tiedotteen julkaisemisen jälkeen sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi tiedotteen, jossa ministeriö kertoi STM:n ohjauskirjeessä olleesta valitettavasti kirjoitusvirheestä. Kokoontumisrajoitusten rajan on edelleen 500 henkeä, myös tätä suurempia tapahtumia voidaan järjestää, mikäli THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita tautiturvallisuuden varmistamiseksi voidaan noudattaa.

Hevosopiston syyskuun tapahtumat toteutuvat suunnitelman mukaan. Suomenratsujen Kuninkaalliset järjestetään 3.-6.9.2020.

24.8.2020 STM:n tiedote

Lisää tietoa Hevosopiston toimista koronavirustilanteen hallitsemiseksi: Usein kysytyt kysymykset