Valmennus- ja tapahtumakoordinaattorin sijaiseksi Ainu Kangas-Heiska

  • 19.8.2020

Sijaisuus jatkuu vuoden 2021 elokuun loppuun.

  • Kuva

Ainu Kangas-Heiska aloitti Hevosopistolla tällä viikolla työskentelyn.

Ainu Kangas-Heiska on opiskellut kulttuurituottajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja ennen sitä myöskin tapahtumatuotantoa.

Hän on työskennellyt osana Helsinki International Horse Show -organisaatiota opintojensa aikana vuodet 2015-2019 ja odottaa nyt uusiin haasteisiin tarttumista mielenkiinnolla.

– Tällä viikolla perehdytyksen aikana on käynyt selväksi, että työnkuva kuulostaa juuri siltä, mitä sen odotinkin olevan. Uskon viihtyväni Hevosopistolla ja muutin myös työn perässä tänne Ypäjälle Helsingistä, hän kertoo.

Hevostaustaa löytyy ratsastusharrastuksen parista ja raviurheiluakin hän seuraa edelleen. Raviurheilu on tullut aikoinaan tutuksi poniraviurheilun kautta.

Aikaisemmassa työssään Horse Show’lla Kangas-Heiska on muun muassa toiminut aikatauluvastaavana, show koordinaattorina ja toteuttanut HIHS:n kansainvälisesti palkittua ympäristöohjelmaa.

– Vuosina 2018-2020 olen myös työskennellyt Suomen Urheiluliitossa juoksutapahtumien koordinaattorina, eli kokemusta samantyyppisistä tehtävistä löytyy senkin lajin parista.


Aina Kangas-Heiska
valmennus- ja tapahtumakoordinaattori
ainu.kangas-heiska@hevosopisto.fi
puhelin: 040 610 7012