Hae mukaan Suomen Ratsastajainliiton valmennukseen

  • 31.7.2020

Koulu-, este-, kenttä-, para- ja matkaratsastuksen valmennusrenkaisiin hakuaika on 1.-23.8.2020, vikellyksen 1.-31.8.2020 ja valjakoiden 1.-20.9.2020

  • Kuva

Suomen Ratsastajainliiton tiedote 

Elokuun alussa aukeaa haku Suomen Ratsastajainliiton valmennusrenkaisiin. Ensi talven alueilla järjestettävään liittovalmennuksen (entinen aluevalmennus) konseptia on uusittu jonkin verran viime kaudesta.

Varsinaisten valmennusten lisäksi kauden aluksi maksettavalla kausimaksulla saa osallistumisoikeuden Ypäjän kuivaleirille 23.-25.10, jossa on jokaiselle kahden päivän ajan (kouluratsastajat pe – la, kenttä- ja esteratsastajat la – su) monipuolista ohjelmaa, demoja ja luentoja. Lisäksi kausimaksulla saa vähintään kolme netin kautta seurattavaa teoriatuntia ja kaksi leirien yhteydessä järjestettävää teoriatuntia erilaisista ratsastajille tärkeistä aiheista.

Valmennuspaikat ja valmentajat ovat pääsääntöisesti samat kuin viime talvena. Valmennus on edelleen suunnattu pääsääntöisesti nuorille, junioreille sekä poni- ja lapsiratsastajille. Mahdollisuuksien mukaan senioritkin voivat päästä mukaan valmennusrenkaaseen.

Lue lisää: https://www.hevosopisto.fi/valmennuskeskus/maajoukkue-ja-aluevalmennus-2/.