Staro Miami loisti Kaustisen illassa

  • 10.7.2020

15 000 euron ykköspalkinto kirjattiin Ypäjällä valmentautuvan Mimmin nimiin.

  • Kuva

Mimmi ja voittoisa tiimi! Kuva: Suomen Hippos/ Hanna Närhinen

Staro Miami, kotitallissa Ypäjän Hevosopistolla Mimminä tunnettu tamma, juoksi tänään Kaustisella Isla-ajon voittoon.

Staro Miami on kilpaillut kaksi edellistä vuotta pääosin Ruotsin ikäluokkakilpailuissa, ansaiten runsaat  441 000 euroa. Tänä vuonna tamma on kilpaillut vain Suomessa ja voittanut kaikki kolme lähtöään.  Suomen ennätys olisi ollut tarjolla ja sen tamma rikkoikin, mutta Staro Miami on Ruotsin rekisterissä, joten ennätys jäi vain nimelliseksi.

Staro Miamin omistaa Martti Simonen. Tammaa valmentaa Aripekka Pakkanen ja hoitaa Etta Pakkanen. Molemmat kiittelevät omistajaa luottamuksesta.

– Olemme saaneet rauhassa treenata sunnitelmien mukaisesti hevosen ehdoilla kohti huippua, ja nyt se juoksee kolmatta kauttaan näin hienosti. Suunnitelmissa on ajaa ensi viikolla Mikkelissä St Michel -raveissa ja sitten mietitään taas jatkoa. Joko Suomessa, tai jos Ruotissa on sopivia lähtöjä, niin voidaan lähteä sinnekin kilpailemaan.

Isla-ajo on Suomessa syntyneen ja lukuisten suurkilpailuiden parrasvaloissa loistaneen Isla J Braven muistoajo.