Kevään 2020 valmistuneita

  • 18.6.2020

Hevosopisto onnittelee kaikkia kevätlukukaudella valmistuneita!

  • Kuva

Poikkeuksellisissa olosuhteissa sujunut kevät oli monelle myös valmistumisen aikaa. Hevosopistolta valmistui kaikkiaan kevätlukukaudella perus-,ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista 80 opiskelijaa. Henkilökohtaisten opetusuunnitelmien johdosta opiskelijat valmistuvat pitkin vuotta.  Etäopiskelun vuoksi ei Hevosopistolla tänä keväänä juhlittu kakkukahvien merkeissä, vaan todistukset on postitettu valmistuneille.

– Hevosalan urapolukseen valinneet opiskelijat ovat tehneet hienon päätöksen. Tältä alalta valmistuneet ovat oppineet sen, että ahkeruudella ja pitkäjänteisellä työllä tehdään tuloksia. Nämä vievät ihmistä elämässä eteenpäin ja hevosalalta on hyvä ponnistaa myös muihin työtehtäviin tulevaisuudessa.  Näin erikoisen kevään aikana valmistuneet opiskelijat joutuivat suorittamaan viimeiset opintonsa ja näyttönsä käyttäen luovuutta etäopinnoissaan, mutta te pystyitte siihen, toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki onnittelee


Valmistuneet, luvan nimensä julkaisuun antaneet:

Hevosalan perustutkinto, 45 valmistunutta opiskelijaa:
Kia Ahonen
Ida-Maria Ansamaa
Sini Hakola
Riia Hyvönen
Julietta Jantola
Roosa Järvi
Marilena Karpathakis
Kia Kokkonen
Sane Kuosa
Jasmin Latja
Anna Leinonen
Milla Löfman
Nea-Helena Manelius
Inkeri Merivirta
Janina Mäki-Korvela
Vilma Parkkamäki
Minttu Ponkiniemi
Emma Sainio
Riia Salo
Lilja Somervuori
Erika Tillaeus
Kaarin Torri
Milla Valtonen
Vilma Villi
Essi Vuorenmaa
Susanna Vuorinen

Hevosalan ammattitutkinto, 30 valmistunutta opiskelijaa
Anne Fränti
Johanna Hyrske
Elina Teirikangas-Isoniemi
Tiia Wahlsten

Hevosalan erikoisammattitutkinto, 5 valmistunutta opiskelijaa
Silja Ahonen
Anna-Sofia Koivu

Tutkinnon osia on suorittanut 25 opiskelijaa.