Ulkourheilualueet ovat varattavissa

  • 12.5.2020

Hevosopiston ulkourheilualueet ovat asiakkaiden käytössä 15.5. alkaen.

  • Kuva

Hevosopistolla on kattavat urheilualueet, jotka ovat opetuksen ja asiakkaidemme käytettävissä. Alueita huolletaan säännöllisesti ja niiden käyttö on maksullista.
Urheilualueiden varauksen voit tehdä täällä, sivulta löydät myös maksuohjeet.

Hevosopiston alueella tulee käyttää kypärää ratsastaessa ja ajaessa. Hevosia talutetaan suitsittuina, paitsi tarhatessa. Myös juoksuttaessa hevosella tulee olla suitset päässä. Käytäthän turvallisuuden vuoksi hevosreittejä alueella liikkuessasi. Koirat pidettävä kytkettyinä.

Huomioithan, että hiittirata on varattu arkena klo 8-14 Hevosopiston alueella valmennettavien ravihevosten käyttöön. Hiittiradalla etuajo-oikeus on ravihevosella, mutta turvallisuutta tulee noudattaa kaikissa tilanteissa. Hiittisuoralla mennään vastapäivään, vain Kartanonkyläntien viertä saa kulkea myötäpäivään urheilualueille mennessä.