Suomenhevosten kilpailuja Ypäjällä

  • 8.5.2020

Suomenratsujen Kuninkaalliset -tapahtuma järjestetään perinteisesti syyskuun alussa. 3-, 4- ja 5-vuotiaiden Suomenhevosratsujen laatuarvostelun finaali järjestetään 3.-4.10. Ypäjällä. Karsinnat järjestetään elo-syyskuun aikana.

  • Kuva

3-, 4- ja 5-vuotiaiden Suomenhevosratsujen laatuarvostelun finaali järjestetään 3.-4.10. Ypäjällä. Karsinnat järjestetään elo-syyskuun aikana.

Tapahtumien järjestämistä koskevien viranomaisten rajoitusten vuoksi Suomenhevosten Laatuarvostelun 3- ja 4-vuotiaiden karsinnat siirtyvät toukokuulta elo-syyskuulle. Karsintojen parhaat pääsevät syksyllä järjestettävään finaaliin. 5-vuotiaat pääsevät mukaan laatuarvosteluun kilpailusuoritusten perusteella. Suomenhevosten Laatuarvostelun finaali järjestetään Ypäjän Hevosopistolla kaksipäiväisenä 3. ja 4. lokakuuta 2020.

Laatuarvostelun karsintapaikat ja päivämäärät:

29.8.
3-4v suomenhevoset, Perho, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

9.9.
3-4v suomenhevoset, Harju, Harjun Oppimiskeskus
3-v suomenhevoset, Ypäjä, Ypäjän Hevosopisto

16.9.
4-v suomenhevoset, Ypäjä, Ypäjän Hevosopisto

19.9.
3-4v suomenhevoset, Ruukki, Ruukin maaseutuopisto

Laatuarvostelun Finaali
3.-4.10. Ypäjä, Ypäjän Hevosopisto

Laatuarvostelun kutsu ja ilmoittautumisohjeet:

https://www.hevosopisto.fi/tapahtumat/srk-laatuarvostelu/sh-laatuarvostelu-karsinnat/

Suomenratsujen Kuninkaalliset syyskuun alussa, 3.-6.9.

Suomenratsujen Kuninkaalliset -tapahtuma järjestetään perinteisesti syyskuun alussa. Tänä vuonna kilpailun ohjelmassa on mm suomenhevosten koulumestaruus ja esteluokka Prix de Suomenratsut. Lisäksi käydään Kasvattajakilpailu, samansukuisten joukkuekilpailu esteratsastuksessa ja kouluratsastuksessa Kelmi Kur, Kelmi Cup ja Akulin pokaali -tammakilpailu.

Suomenhevosten kouluratsastuksen hallimestaruus ratsastetaan 30.10-1.11. Dressage Challenge kouluratsastuskilpailussa Ypäjällä.

Hevosopisto Oy
Suomenratsut ry