Hevosopiston leiritoiminta käynnistyy Ypäjällä heinäkuussa

  • 8.5.2020

Poikkeustilanne tuo muutoksia leirikesään.

  • Kuva

Koronavirustilanteen aiheuttamat poikkeusolot vaikuttavat Hevosopiston kesään myös leirien näkökulmasta. Ypäjällä toteutuvaksi suunnitellut kesäkuun leirit on peruttu ja osa leireistä siirtyy toteutettavaksi heinäkuulla. Vikellys- ja keppihevosleiri on peruttu. 

Vermon Ravikoulun päiväleirit toteutuvat Ravikoulun toimesta kesäkuussa omalla paikallaan. Osana Suomen Hippoksen Raviurheiluakatemiaa toteutettavaksi suunniteltu Poniakatemia on siirretty kesään 2021. 

Leireille ilmoittautuneita asiakkaita on tiedotettu henkilökohtaisesti. Aiemmin ilmoittautuneet asiakkaat ovat etusijalla heinäkuulle siirretyille leireille. Muutamia leiripaikkoja on vielä vapaana ja myös siirroista johtuvia peruutuspaikkoja kannattaa tiedustella. Seuraamme ja noudatamme tarkoin viranomaisten ohjeistuksia ja varaudumme leireillä poikkeusjärjestelyihin varmistaaksemme tautitorjunnan.

Hevosopisto pahoittelee koronavirustilanteesta aiheutuvia muutoksia ja kiittää asiakkaitaan ymmärryksestä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Leirikesä 2020 

Suomen Hippoksen tiedote Poniakatemiasta.

Seuraa poikkeustilanteen vaikutuksia Hevosopiston toiminnalle täällä.


Asiakaspalvelumme poikkeukselliset aukiolot,
huomioithan, että palvelemme toistaiseksi vain puhelimitse tai sähköpostitse:
arkisin klo 9-15
puh. 02 760 21
s-posti. reception@hevosopisto.fi

Hevosopiston ratsastuskoulu
Reita Järvelä
puh. 040 860 7638
reita.jarvela@hevosopisto.fi

myynti- ja markkinointipäällikkö 
Suvi Louhelainen
puh. 050 574 5920
suvi.louhelainen@hevosopisto.fi