Hevosopiston urheilualueilla valmennusten järjestäminen on toistaiseksi kielletty

  • 22.3.2020

Koronavirustilanteesta johtuen Hevopiston alueella ratsastusvalmennusten järjestäminen on toistaiseksi kielletty. Maneesit ovat yksityisasiakkaiden käytettävissä hevosten liikutuksen ja hyvinvoinnin varmistamiseksi.

  • Kuva

Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että Hevosopiston urheilualueilla ratsastusvalmennusten järjestäminen on toistaiseksi kiellettyä (ainakin 13.4. asti Suomen hallituksen linjausten mukaan ).  Maneesit ovat yksityisasiakkaiden käytettävissä hevosten liikutuksen ja hyvinvoinnin varmistamiseksi. Hevosopisto ei toistaiseksi ota vastaan maneesivarauksia valmennuksiin tai muuhun toimintaan.

Suomen Ratsastajainliitto kehottaa ottamaan viranomaisten määräykset vakavasti kaikessa ratsastukseen liittyvässä toiminnassa koronavirustilanteessa. Tallille tai ratsastamaan ei pidä lähteä lainkaan, jos on flunssan oireita.

Seuraamme viranomaisten linjauksia ja päivitämme ohjeitamme niiden mukaisesti. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja vakavaa suhtautumista koronavirustilanteeseen.

 

Tiedotetta tarkennettu 24.3.:
valmennusrajoitteet koskevat koko Hevosopiston aluetta, myös ulkokenttiä.