Hevosopisto käynnistää yt-neuvottelut koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia

  • 17.3.2020

Koronavirusepidemialla on merkittäviä vaikutuksia Hevosopiston toimintaan.

  • Kuva

Koronavirusepidemialla on merkittäviä vaikutuksia Hevosopiston kilpailu- ja majoitusliiketoimintaan sekä opetustoimintaan. Tämän johdosta Hevosopisto käynnistää yhteistoimintaneuvottelut koskien mahdollisia lomautuksia. Yt-neuvotteluilla ei tavoitella pysyviä henkilövähennyksiä.

”Toivomme, että koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset jäisivät Hevosopistolla mahdollisimman lyhytaikaisiksi. Toimenpiteillä pyritään turvaamaan Hevosopiston toimintamahdollisuudet myös tulevaisuudessa. Kiitämme henkilöstöä työstä tässä vaikeassa ja poikkeuksellisessa tilanteessa”, Hevosopiston toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki kommentoi.

Yt-neuvottelut koskevat koko henkilöstöä.  Neuvotteluesitys on annettu 16.3.2020. Neuvottelut käynnistyvät viimeistään ensi viikolla.

Sopimusperusteinen lomauttaminen ja vaihtoehtoiset työjärjestelyt ovat henkilöstölle myös mahdollisia, kuten vuosiloman ja tasevapaiden pitäminen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja-rehtori
Pauliina Mansikkamäki
p.040 185 8822
pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi