Kilpailukausi alkaa Ypäjällä kouluratsastuksen merkeissä

  • 10.2.2020
  • Kuva

Tulevan sunnuntain kilpailuun ilmoittautui 71 ratsukkoa. Luokkia on kaikille ikäryhmille ja Winter Dressagessa ratsukot tavoittelevat tulosrajaa maaliskuun Ypäjän kansainväliseen kilpailuun. Vaativimmissa luokissa on jo heti alkukaudesta hyvin starttaajia, Intermediate- luokassa on 7 ratsukkoa ja GP-luokassakin nähdään 5 ratsastajaa.

Mukana kilpailemassa on hallitsevia Suomen mestareita; senioreiden mestari Elisabet Ehnrooth kilpailee mestaruus hevosellaan ja nuorten hallitseva mestari Louise Jönssön Daynalla. Myös poniratsukoiden mestari Pinja Salmela – Reitland’s Du nur Du B on avaamassa kautensa.

Kilpailun yhteydessä järjestetään myös pararatsastajille luokat ja Ypäjälle saapuu viisi ratsukkoa.

Kilpailuluokat ratsastetaan Opisto-hallissa alustavan aikataulun mukaan noin kello 8 alkaen. Opisto-hallin kahvio palvelee tapahtuman ajan.

Kilpailusta ei tule live-lähetystä, tulokset päivittyvät Equipe Appiin.

Yleisölle vapaa pääsy.