Hevosopisto ja Hannu Torvinen yhteistyöhön

  • 8.2.2020

Hevosopisto on käynnistänyt yhteistyön raviohjastaja Hannu Torvisen kanssa osana Vermo Areenan ja Hevosopiston edelleen tiivistyvää kumppanuutta. Timo Gardemeister jatkaa Hevosopiston yksityisvalmentajana 9.3. alkaen. Aripekka Pakkanen toimii myös edelleen Hevosopiston ravivalmentajana.

  • Kuva

Pauliina Mansikkamäki (vas) ja Pirkko Herd Hevosopistolta toivottivat Hannu Torvisen tervetulleeksi Hevosopiston joukkueeseen ja onnittelivat  Hevosopiston yksityisvalmentajana maaliskuussa aloittavaa Timo Gardemeisteria Vermossa 8.2. Kuva: Miika Lähdeniemi

Hannu Torvinen mentoroi Hevosopiston raviohjastuksesta kiinnostuneita opiskelijoita sekä jakaa osaamistaan Suomen suurimman hevosalan kouluttajan ammatti- ja täydennyskoulutuksissa.

–  Olen innoissani yhteistyöstä Ypäjän kanssa, saamme varmasti yhdessä ideoita ja sellaisia asioita tehtyä, jotka auttavat hevosurheilua. Mukavaa on myös se, että saan jakaa tietoani nuorille, jotka haluavat työskennellä hevosten parissa, ja puhua erityisesti ohjastamisesta heidän kanssaan. Nuorisotyö lajissa kun lajissa on ehdottoman tärkeää, Hannu Torvinen kertoo uudesta yhteistyökuviosta.

Torvinen toimii Hevosopiston brändilähettiläänä osallistuen myös Vermon Ravikoulun toimintaan sekä Hevosopiston koulutusten markkinointiin. Yhteistyöhön sisältyy myös Suomen Hippoksen Raviurheiluakatemiaan osallistuvien nuorten ja lasten mentorointi ohjastustehtävissä.

– Raviurheilu on upea laji ja olemme iloisia, että pääsemme yhdessä Hannun ja Vermon raviradan kanssa tuomaan raviurheilua ja alan ammattimahdollisuuksia esille kiinnostavalla tavalla, toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki kommentoi.

Timo Gardemeister Hevosopiston yksityisvalmentajaksi

Hevosopiston Nuorten hevosten akatemia kehittyy edelleen, kun Hevosopistolla vuonna 2015 aloittanut Timo Gardemeister jatkaa 9.3. alkaen Hevosopiston yksityisvalmentajana. Gardemeisterin pääpaino on nuorten hevosten valmentamisessa ja kilpailuttamisessa.  Suomen Hippos myönsi Timo Gardemeisterille yksityislisenssin (F-lisenssi) helmikuussa.  Aripekka Pakkanen toimii ammattivalmentajana Hevosopistolla valmentaen sekä vanhempia kilpahevosia että nuoria hevosia.

– Suoritin Hevosopistolla ravivalmentajan ammattitutkinnon ja olen iloinen mahdollisuudesta kehittää itseäni ravivalmentajan uralla eteenpäin. Erityistä mielenkiintoa tunnen nuorten hevosten valmentamista kohtaan. On kiinnostavaa päästä vaikuttamaan hevosten kehittymiseen, Timo Gardemeister iloitsee.

– Hevosopistolla on hyvä tekemisen meininki ja meillä hyvä yhteistyö AP:n (Aripekka Pakkanen) kanssa. Torvisen Hannu täydentää Hevosopiston ravijoukkuetta luonnollisella tavalla. Hannun mukaan tulo tuo myös uutta näkökulmaa ja oppimismahdollisuuksia opiskelijoillemme.

Hannu Torvinen

– Motto: “Tee töitä unelmiesi eteen”
– Ohjastanut 12 400 starttia ja voittanut ohjastajana 1514 kertaa
– Ohjastanut hevosten omistajille noin 7.5 milj €
– Suomen Hippoksen vuoden 2019 ajajaliigassa sijalla 2

Tilastot Suomen Hippos/Heppa-järjestelmä

Timo Gardemeister

– Motto: “Ruokaa ja liikettä”
– työura:
1992-1994   Jorma Oikarinen, Berliini
2002-2003 Stall Lähdekorpi, Halmstad
2003-2004 Stall Goob, Färjestad
2004-2006 Stall Åke Svansted, Axevalla
2007-2010 Cathy Johansson, Forssa
2015-           Hevosopisto, Ypäjä

Lisätietoja

Hannu Torvinen
p. 040 846 1437

Hevosopisto  

Timo Gardemeister
p. 040 626 0443

toimitusjohtaja-rehtori
Pauliina Mansikkamäki
p. 040 185 8822