Avoimet ovet kutsuu tutustumaan Hevosopiston toimintaan 

  • 17.1.2020

Lauantaina 1.2. perinteiset Avoimet Ovet

  • Kuva

Ypäjän Hevosopistolla järjestetään kaikille kiinnostuneille Avoimet Ovet helmikuun ensimmäisenä lauantaina kello 11 alkaen. Esillä on niin ammatillinen koulutus, Hevosopiston hevostoiminta, Hevosurheilun valmennuskeskus ja Hevosurheilumuseon toiminta.  

Avoimet ovet – tapahtuma käynnistyy klo 11 Ypäjä-hallissa noin tunnin mittaisella näytöksellä, jossa mukana on iso joukko opiskelijoita ja eri-ikäisiä hevosia. Näytöksen ihastuttavimpana osiona ovat Valloittavat varsat –esitys.  Luvassa on myös muita hauskoja ja yllättäviä ohjelmanumeroita.  

Hevosopiston tallien ovet ovat teeman mukaisesti avoinna. Osallistujat pääsevät tutustumaan sekä Hevosopiston ratsastuskouluun että ravivalmennustalliin, jossa valmentajan toimii Aripekka Pakkanen.  Paikalle saadaan myös Vermon Ravikoulusta hurmaava Jekku-poni, seuranaan Ravikoulun ohjaaja Hanna Lepistö. Alueen talleista ovat yleisölle avoinna lisäksi II-talli, Tapio Mäki-Tulokkaan ravitalli (III-talli), Sanna Kiisken ravitalli, Riikka Harjulan Callisto Horses ja Jenna Salmisen ratsastustalli (I-talli) 

Hevosalan koulutuksesta kiinnostuneille järjestetään koulutusinfoja Hevosopiston auditoriossa. Elävä historia osana vahvaa tulevaisuutta keskustelu kurkistaa Siittolanmäen ansiokkaaseen historiaan ja Hevosopiston käynnissä olevaan strategiatyöhön. 

Valjasverstaalla kävijät pääsevät tutustumaan erilaisiin Hevosopistolla valmistettuihin nahkatöihin, ja kengityspajalla on esillä erilaisia hevosen kenkiä. Välissä voit lepuuttaa jalkoja hevosen vetämien kärryjen kyydissä ja sen jälkeen kurkistaa majoituspuolelle. Raotamme muutaman asunnon ovea tarjoamalla kahvi- ja mehutauon kyläilijöille.

Avoimiin Oviin osallistuu iso joukko opiskelijoita ja lähes koko Hevosopiston henkilökunta. Tervetuloa Ypäjälle tapaamaan hevosopistolaisia ja tutustumaan toimintaamme! 

 

10.30 Ypäjä-hallin ovet aukeavat
11 ohjelma alkaa Ypäjä-hallissa
12 toimipisteiden ovet aukeavat
12.15 – 13 kärryajelu (1€/hlö)
15 päivä päättyy

Tapahtuman viikolla julkaisemme käsiohjelman, josta löytyy tarkemmat tiedot toimipisteistä ja tapahtumista.
Viime vuoden käsiohjelman löydät täältä.

Paikoitus Ypäjä- hallin P-paikalle ja Opisto-hallin kentälle, paikalla ohjaus.
Lounasta tarjolla Oppilasruokalassa kello 16 saakka, Ypäjä-hallin ja Opisto-hallin kahvioissa kahviotuotteita.