Rekry: vastaanottovirkailija ja kokki

 • 18.12.2019

Huima tapahtumakesä 2020 tulee! Haluatko osaksi Hevosopiston joukkuetta? Etsimme vahvistukseksi vastaanottovirkailijaa myynnin tiimiimme ja kokkia ruokapalveluihimme.

 • Kuva

VASTAANOTTOVIRKAILIJA ASIAKASPALVELUUN

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Hevosopisto Oy:lle osa-aikaista vastaanottovirkailijaa. Työtehtävät liittyvät pääasiassa asiakaspalveluun, majoitusvastaanottoon ja myyntiin. Tehtäviin sisältyy myös avustavia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä sekä tapahtumien koordinointia.

Työtehtäviä ovat mm:

 • asiakaspalvelu vastaanotossa
 • ohjelmapalvelukokonaisuuksien luominen
 • kokous- ja ryhmävarausten tekeminen
 • varaustenhallinta eri järjestelmissä
 • nettisivujen päivitys

Sinulla on soveltuva koulutus esim. hotelli- ja ravintola-alalta ja olet hankkinut kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset taitavasti vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita. Olet motivoitunut ja rohkeasti toimeen tarttuva tiimipelaaja, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä. Hallitset Office 365 -ohjelmien käytön. Yleisimpien varausjärjestelmien ja kassatoimintojen hallinta on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista myynnillistä otetta, käytännön englannin kielen taitoa, palveluhenkisyyttä sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita. Hevosurheilun osaamisesta on työssäsi hyötyä.

Työ on vuorotyötä, johon sisältyy iltoja ja viikonloppuja. Työaika vaihtelee työn kausiluonteisuudesta johtuen 15-36 tuntia /vko. Vilkkaimpana tapahtumakautenamme 1.5-30.9. välisenä aikana työskentelet kokoaikaisesti. Palkkaus yksityisen opetusalan TES.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä osana energistä ja monialaista myynnin ja markkinoinnin tiiminä.

Hakemukset ja lisätiedot

10.1.2020 mennessä: rita.korpisaari@hevosopisto.fi.

Asiakaspalvelun esimies Rita Korpisaari, p. 040 628 9824, puhelinaika arkisin klo 9-12
rita.korpisaari@hevosopisto.fi


KOKKI

Haemme ammattitaitoista kokkia Hevosopiston ruokapalveluihin kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keittiö tuottaa ruokapalvelua opiskelijoille ja henkilökunnalle. Aterioita valmistetaan arkisin noin 350 päivässä.

Kokkina olet osa kokkitiimiämme ja vastaat osaltasi maukkaiden kouluruokien sekä dieettiruokien valmistuksesta. Tehtäviisi kuuluvat päivän lounaiden ja dieettiruokien valmistus sekä päivittäiset keittiötyöt. Kelpoisuusehto: Alan ammattitutkinto, hygieniapassi

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • vähintään kahden vuoden työkokemusta kokkina
 • erityisruokavalio-osaamista
 • hyvää ammattitaitoa valmistaa maistuvaa, maukasta ruokaa

Arvostamme:

 • hyvää ja positiivista tiimityötaitoa sekä asiakaspalveluasennetta
 • reippautta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • organisointikykyä ja huolellisuutta
 • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielentaito

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä yrityksessä osana keittiötiimiämme.
Työ on vuorotyötä, johon sisältyy iltoja ja viikonloppuja. Palkkaus on Yksityisen opetusalan TES.
Työaika on kokoaikatyö, 38 h 45 minuuttia/viikko.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työterveyshuollon todistus. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja lisätiedot

10.1.2020 mennessä: niina.laaksonen@hevosopisto.fi
Ravintolapalveluiden esimies Niina Laaksonen 040 456 6616, puhelinaika arkisin klo 9-16