Monikielinen hevosaiheinen sanakirja on julkaistu hevosalan oppilaitosten yhteistyönä

  • 22.10.2019

Equestrian Educational Network -oppilaitosten (EEN) yhteistyönä on julkaistu monikielinen Equestrian Picture Dictionary.

  • Kuva

Equestrian Picture Dictionary hyödyntää laajasti eri maiden tietoja hevosesta ja hippologiasta. Hevosopistolta kirjaprojektissa mukana olivat Anu Korppoo ja Päivi Laine.

– EEN, Equestrian Educational Network, yhdentoista eurooppalaisen alan koulutuskeskuksen järjestö on monien yhteistyöhankkeidensa myötä havainnut tarpeen kirjan julkaisulle. Ranskan ratsastuskoulutuksen keskusjärjestö ryhtyi toimeen ja pyysi muut EEN-koulut mukaan kirjan suunnitteluun ja kääntämään tekstit kukin omalle kielelleen, projektissa mukana ollut järjestön sihteerinäkin toimiva Päivi Laine kertoo.

– Kirjan kohderyhmänä ovat sekä ratsastuksen ammattilaiset että harrastajat. Kirja tarpeellinen myös opettajien ja opiskelijoiden kansainvälisessä yhteistyössä. Mukana on Suomen lisäksi seitsemän eri kieltä: ranska, norja, hollanti, saksa, ruotsi, portugali ja englanti. Selkeä kuvitus havainnollistaa tekstiä, Anu Korppoo Hevosopistolta iloitsee.

Kirjaa on saatavilla tilauksesta Hevosopistolta 35 €:n hintaan. Kirjoja on saatavilla rajoitettu erä.

Lisätiedot ja tilaukset:

Reception
p. 020 760 21