Hevosopiston ratsastuskoulun vetovastuu Reita Järvelälle

  • 16.10.2019

Hevosopistolla lähes kymmenen vuotta tallimestarina työskennellyt Reita Järvelä palaa omille juurilleen ja alkaa vetämään ratsastuskoulun arkea V-tallissa.

  • Kuva

Hevosopistolla lähes kymmenen vuotta tallimestarina työskennellyt Reita Järvelä ottaa vetovastuun Hevosopiston ratsastuskoulusta.

– Tuntuu mukavalle päästä taas ratsujen ja ratsastusurheilun pariin. Sen äärelle, mistä ura hevosalalla on liikkeelle lähtenytkin, Reita Järvelä kommentoi uusia vastuita Hevosopistolla.

Hänellä on pitkä ura hevosalalla ja ratsastusurheilun parissa. Ennen työtään Hevosopistolla hän on työskennellyt useilla eri ratsastuskouluilla eri puolella Suomea, mm. Nurmijärven, Keravan ja Tuomarinkylän ratsastuskouluissa ja Helsingin Kilpatallissa. Kansainvälistä työkokemusta Reitalla on Tanskasta ja Pohjois-Irlannista muun muassa kasvatustalleista. Omaa Koljonvirran ratsastuskoulua Reita on pyörittänyt Iisalmessa.

Hevosopistolla hän työskennellyt ratsuhevosten talleissa tallimestarina ja samalla tallityönohjaajana. Hän asuu Ypäjällä ja kotipihassa asuu muutama oma ratsuhevonen.

Reita siirtyy ratsastuskoulun vetäjäksi 1.11.2019 alkaen.