Hevosopiston Ratsastuskoulun syyskausi käynnistyy

  • 31.7.2019

Syyskauden ratsastus- ja vikellystunnit ovat jo myynnissä Hopotissa!

  • Kuva

Hevosopiston ratsastuskoulun syyskausi alkaa maanantaina 5.8.2019. Tunnit ovat maanantaista torstaihin klo 17-20, kaksi ryhmää kerrallaan.

Erikseen sovittavissa myös yksityis-, pari ja pienryhmätunnit sekä päivä- ja viikonloppukurssit. Opetuksesta vastaavat ratsastuksenopettaja Silja Ahonen, ratsastuksenohjaaja Joni Paavola sekä ratsastuksenohjaajaopiskelijat.

Yleisryhmissä mennään monipuolisesti koulua, puomeja, esteitä ja maastossa. Lisäksi viikoittain pyörivät erilliset koulu-, este-, vikellys-, Talent-valmennus- ja pienryhmät.

Uusi alkeiskurssi alkaa torstaina 5.9.2019 klo 17. Esteryhmään ja Talent-valmennukseen pääsy edellyttää myös viikoittaista koulu- tai yleistuntia Hevosopiston ratsastuskoulussa. Vikellystunnit ovat kaikille avoimia, eli uudetkin kokeilijat ovat tervetulleita.

Tunnit varataan Hopotista. Osta tuntipaikkasi ajoissa, jotta mahdut haluamallesi tunnille. 21.7.2019 alkaen ostettu ratsastuksen kymppikortti on voimassa 10 viikkoa, joten muista varata rästitunnit ajoissa!

Talent-valmennus on suunnattu tavoitteellisille ja kilpailemisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Talent-tunneilla mennään vuoroviikoin koulua/esteitä tulevat kilpailut huomioiden. Edellytyksenä ryhmään pääsyyn on halu kehittyä ja kilpailla, harjoitteluun sitoutuminen ja vähintään kaksi viikkotuntia. Uudet Talent-ryhmistä kiinnostuneet voivat kysyä opeilta ryhmiin pääsystä! Talent-valmennuksesta vastaa pääsääntöisesti ratsastuksenopettaja Silja Ahonen.

Kilpailujen hevosvuokra on ratsastustunnin hinta (2 krt/vko ratsastaville 22€/luokka). Keskiviikkokilpailut ovat avoimia kaikille vakioasiakkaille ja muihin isompiin kisoihin pääsee osallistumaan keskiviikkokisojen tulosten perusteella. Niihin päästäkseen tulee käydä vähintään kahdella viikkotunnilla.

Tervetuloa ratsastamaan!


Viikonloppuisin Hevosopistolla on paljon alue- ja maajoukkuevalmennuksia, kilpailuita ja leirejä. Tästä syystä viikonloppuisin ei järjestetä ratsastustunteja. Kerää oma porukka kasaan ja varaa viikonloppuleiri!