Maailmalla huippusuosittu hevoskouluttaja Tobbe Larsson Suomeen

  • 19.11.2018

Hevosten ystäville tarjoutuu ensi vuonna ainutlaatuinen mahdollisuus, kun ruotsalainen hevoskouluttaja Tobbe Larsson hevosineen esiintyy Ypäjällä 4.5.2019.

  • Kuva

Larssonin Masterclass -nimisessä työpajanäytöksessä jaetaan paljon tietoa hevosten kanssa kommunikoinnista sekä tarjotaan konkreettisia vinkkejä ja ohjeita, joita voi halutessaan harjoitella kotona oman hevosen tai ponin kanssa. Esityksessä nähdään myös vapaana liikkuvia hevosia.

Taito lukea ja ymmärtää hevosia ja poneja luo turvalliset olosuhteet hevosharrastukselle. Larsson jakaa oppejaan näytöksessä avoimesti. Työpajan tarkoituksena on inspiroida ja näyttää, että harjoittelu on hauskaa ja se luo hyvää energiaa.

Tämä ihmisen ja hevosen välinen kommunikointi on mahtava kokemus hevosihmisille ja kaikille, jotka haluavat nauttia hevosen ja ihmisen kanssakäymisestä.

Dubaissa kotipaikkaansa pitävä Larsson kiertää ympäri maailmaa esiintymässä ja on vieraillut Suomessa aiemmin Appassionata esityksessä. Nyt nähtävä Masterclass -työpaja järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa.

Lisätietoa: www.tobbelarsson.com

Liput: Ticksteristä!