Ravivalmennuksen B-koulu järjestetään marraskuussa Hevosopistolla

  • 10.9.2018

Ravivalmennuksen B-koulu järjestetään Hevosopistolla 4.-10.11. Viikon intensiivikurssi ”Ravivalmennuksen B-koulu” perehdyttää osallistujansa syvällisesti ravivalmennuksen perusteisiin, valmennusfysiologiaan ja käytännön valmennukseen ja hevosen hoitoon.

  • Kuva

Kurssilla luennoi laaja joukko alan ammattilaisia. Luennoimassa ovat mm. Eläinlääketieteen tohtori Seppo Hyyppä, Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Antero Tupamäki ja ammattivalmentaja Aripekka Pakkanen.

Ravivalmennuksen B-koulu toteutetaan osana Hippoksen lisenssikoulutuksia. Suomen Hippos ry tukee koulutuksiin osallistumista yhteensä 100€/ osallistuja. Tuen edellytyksenä on, että osallistuja omaa jonkun Hippoksen lisenssin: omistaja, valmentaja, ohjastaja, myös ponilisenssit. Koulutuksiin osallistuminen on kuitenkin mahdollista myös ilman lisenssiä, tällöin osallistuja maksaa koko kurssimaksun itse.

Ravivalmennuksen B-koulu toteutetaan osana Hippoksen lisenssikoulutuksia. Raviurheilijan polku – Suomen Hippoksen lisenssikoulutuksia järjestetään Hevosopistolla myös vuonna 2019. Lisenssikoulustusten kurssikalenteri vuodelle 2019 julkaistaan syyskuun aikana. Raviurheilijan polku kurssit muodostavat yhteensä kymmenen koulutuksen sarjan, joka alkaa ravivalmennuksen ja ravihevosen hoitamisen perusteista ja jatkuu aina ammattivalmentajien täydennyskoulutukseen asti.

Tutustu Hippoksen lisenssikoulutuksiin ja ravivalmennuksen B-kouluun tästä linkistä.

Kurssin järjestää Hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, Hevosopiston ja Suomen Hippos ry:n yhteistyönä.

Lisätiedot:

Hevosopisto Eeva Karvonen 0400 898353 eeva.karvonen@hevosopisto.fi, Erja Mattila 045 1117754, erja.mattila@hippolis.fi

Suomen Hippos ry  Suvi Louhelainen 050 574 5920, suvi.louhelainen@hippos.fi