Kenttä-PM maastorata valmistuu hyvää vauhtia

  • 28.6.2018

PM-kilpailu 16.-19.8. Ypäjällä

  • Kuva

Elokuussa Hevosopistolla järjestettäviin kenttäratsastuksen Pohjoismaiden- ja Baltian mestaruuskilpailuihin maastoradat suunnitteleva ruotsalainen Lars Christensson ennätti Ypäjälle alkuviikolla tarkistamaan radan valmistelujen etenemistä. Viimeksi Christensson kävi paikalla viime syksynä, ja antoi ensimmäiset koordinaatit tulevalle radalle.  Hevosopiston kenttäkisatiimi on tehnyt talven ja kevään ajan töitä esteitä ja rataa kunnostaen. Työt ovat edenneet hyvin aikataulussa, tekemistä on toki vielä paljon mutta Christensson oli hyvin tyytyväinen näkemäänsä ja kiitteli  ammattimaisesti toimivaa kenttäkisatiimiä.

Valmistelut kohti PM-kilpailua jatkuvat Christenssonin ohjeiden mukaisesti, seuraavan tarkistuksen hän tulee tekemään vielä heinä-elokuun vaihteessa, pari viikkoa ennen 16.-19.8. käytävää kilpailua.

Kilpailuun odotetaan  suomaisten ratsastajien lisäksi osallistujia muista Pohjoismaista sekä Baltiasta,  tarkempi ohjelma sekä lisätietoa päivitetään tapahtuman nettisivuille: Nordic Baltic Eventing Championship

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat: Jutta Koivula