Hevosopiston ravitallille menestystä Suomessa ja Ruotsissa

  • 19.6.2018

Hevosopiston ravitallissa Aripekka Pakkasen valmennuksessa olevat tammat nappasivat arvosijoituksia Suomessa ja Ruotsissa. Chique nappasi kauden ensimmäisen voittonsa perjantaina Turussa. Staro Miami taas varmisti E3 finaalipaikkansa Ruotsissa sijoittumalla karsintalähtönsä kolmanneksi.

  • Kuva

Maaliskuun lopulla Aripekka Pakkasen valmennukseen Ypäjälle siirtynyt Chique teki yhden hutistartin Seinäjoella laukkaamalla, mutta heti seuraavassa startissa tamma nappasi kirkkaimman sijan kierrellen koko porukan ja puristaen lopulta kärkeen. Voitto tuli ajalla 17,6 ja palkintorahoja Chique tienasi 1000 euroa. Olli Koivunen ohjasti, Salla Pirhonen hoitaa ja Leppäharju Mauno & Sherwood Stable Oy omistaa ja on kasvattanut tamman.

Katso lähtö tästä linkistä.

Staro Miami starttasi sunnuntaina Ruotsin Eskilstunassa E3-kilpailusarjan karsinnoissa ja lunasti paikkansa finaaliin sijoittuen kolmanneksi ja juoksemalla ajan 15,5 ja kerrytti voittosummaansa reippaalla 2500 eurolla. Mika Forss ohjasti tammaa, kuten kaikissa starteissa tähän mennessä. Etta Pakkanen hoitaa ja Tixi In Car Oy omistaa.

E3-finaalin lähtöradat, finaali juostaan 30.6. Färjestadissa:

E3-final ston – (valordning spår inom parentes)
1. Flash Am (1) – Roger Walmann
2. Fragolini Am (2) – Lars-Göran Söderberg
3. Aleppo Pine (3) – Roger Walmann
4. Twyla Face (4) – Reijo Liljendahl
5. Luce Axe (5) – Jevgeni Ivanov
6. No Matter (7) – Svante Båth
7. Staro Miami (10) – Ari-Pekka Pakkanen
8. Zara Kronos (11) – Joakim Lövgren
9. Racing Brodda (6) – Mattias Djuse
10. Loser on Loser (8) – Fredrik Wallin
11. Daze (9) – Markku Nieminen
12. I’m Sailing (12) – Anders Svanstedt

Förstapris: 925.000 kronor.

Katso Staro Miamin karsintalähtö tästä linkistä.