Valmistuneita opiskelijoita

  • 25.5.2018

Hh16 ja ROK29 ryhmät aloittivat opintonsa syksyllä 2016.

  • Kuva

Valmistujaistilaisuus alkoi rehtori Pauliina Mansikkamäen puheella. Puheessaan hän muistutti opiskelijoiden tekemistä valinnoista, joita nuoret ovat joutuneet tekemään opiskeluiden ajan. ”Katsokaa ympärillenne ja vieruskaveria, heidän kanssa olette viettäneet nämä hetket täällä. Vetäneet kurahousut aamulla jalkaan ja lähteneet talliin. Nyt valmistutte hevosalalle, joka on nykyään tärkeä kosketuspinta luontoon tässä modernissa yhteiskunnassa.”

Tilaisuuteen oli saapunut myös opiskelijoiden läheisiä, joita rehtori myös kiitti opiskelijoiden tukemisesta opintojen aikana.

Hevosopiston stipendirahastosta jaettiin stipendit seuraaville: ratsastuksenohjaajaksi valmistunut Sanni Jääskeläinen, ratsuhevosen peruskoulutuksen suorittanut Outi Hakala,  hevosharrastepalveluiden tuottamisen Elina Nieminen ja kengitykseen suuntautunut Laura Salo.

Presidentti Tarja Halosen rahastosta annettiin stipendi kasvatuspuolen opiskelija Jelena Tammiselle ja ravipuolen opiskelija Jenna Arpiainen sai Helena Janssonin rahastosta stipendin.

Hevosopisto onnittelee valmistuneita!

ROK29:
Brenner Clarissa
Jääskeläinen Sanni
Kaila Essi
Karhinen Iina
Karlsten Ida
Kettunen Anna
Kultti Milla
Lindgren Nenja
Pursiainen Niina

HH16rk:
Hakala Outi
Halonen Jenni
Huuhtanen Saana
Hämäläinen Saara
Laitinen Maija

HH16hhp:
Juutilainen Niina
Nieminen Elina
Rahikainen Matleena

HH16hkt:
Juutilainen Jatta
Tamminen Jelena
Tasanen Viivi

HH16hk:
Karhuniemi Siru
Mäkinen Sonja
Salo Laura

HH16rv:
Arpiainen Jenna