Ravitallin Wingman ja Yank Match voitokkaina

  • 14.5.2018

Hevosopiston ravitallin Wingman ja Yank Match ravasivat voittoihin viime viikon kisoissaan. Wingman viihtyy Lahden Jokimaalla, jossa se otti ohjastaja Antti Teivaisen kanssa kauden toisen voittonsa. Hevosopiston omistama Yank Match puolestaan merkkasi itselleen huikean ajan 11,5aly eilen Forssassa Mika Forssin ohjastamana.

  • Kuva

Wingman ravasi Lahden Jokimaan kolmannessa lähdössä 1500 euron arvoiseen voittoon ja juoksi uuden ennätyksensä 15,9. Wingmanin omistaa Pentti Pietilä, sitä hoitaa Johanna Mikander ja valmentaa Aripekka Pakkanen.

Katso lähtö tästä linkistä.

Hevosopiston omistama Yank Match merkkasi eilen Forssan raviradalla huikea ajan 11,5 ja tienasi voittorahoja 800€. Yank Matchia ohjasti Mika Forss.

– Yank Matchin aika oli positiivinen yllätys, voittoa kyllä osasin odottaakin. En olisi uskonut että se Forssassa pääsee noin kovaa. Kyllä tällä pitäisi pärjätä pitkälle jos hevonen pysyy tällaisena. Katsellaan rauhassa sopivaa sarjaa ja katsotaan miten ori kehittyy, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Yank Matchia hoitaa Miia Myllymäki.

Katso lähtö tästä linkistä