Hotshot Luca huikean kirikamppailun kautta voittoon Ruotsissa

  • 23.4.2018

Hevosopiston ravitallin ME-ori Hotshot Luca teki vakuuttavaa jälkeä Ruotsin Umeåssa ajetussa Norrlands Grad Prix karsinnassa myöhään perjantai-illalla. Huikean kirikamppailun voittoon rutistanut ori sai kiitosta ohjastajaltaan Erik Adielssonilta, joka luonnehti oriilla olevan leijonan sydän ja se taistelee voitosta loppuun saakka.

  • Kuva

Hotshot Luca teki juoksua kuolemanpaikalta, eli johtavan rinnalta, josta se loppusuoralla viimeisillä metreillä kurotti molemmin puolin kirineistä hevosista ohi voittoon. Ori juoksi ajan 14,3 ja tienasi voittorahoja reippaat 10 000€. Hotshot Lucan voitto oli ravitallin tämän vuoden 16 täysosuma ja valmennustallin voittoprosentti on huikea 29%.

– Nyt oli sentit meidän puolella. Hevonen meni taas eteenpäin viime startista ja loppusuoran tultiin kyllä tosi kovaa. Tottakai startti oli kova ja matkustaminen on aina rasitus, mutta olosuhteisiin nähden Luca on palautunut hyvin. Seuraavaksi Hotshot Lucan on suunnitelmissa kilpailla Vermon Glenn Kosmos Memorialissa lauantaina 5.5. Finlandia-ajon yhteydessä, kommentoi Hevosopiston valmentaja Aripekka Pakkanen.

Hotshot Lucan omistaa Pentti Pietilä ja sitä hoitaa Etta Pakkanen.

Katso lähtö tästä linkistä.