Kouluratsastuksen hallimestaruudessa nuoriso mitalitettu

  • 21.4.2018

Ponien, junioreiden ja nuorten ratsastajien kouluratsastuksen hallimestaruudet ratkottiin lauantaina Ypäjällä.

  • Kuva

Poniratsastajat hymyilivät kilpaa ilta-auringon kanssa.

Ensimmäinen mestaruus jaettiin junioreille aamulla, kun Elina Vilén ratsasti siistin ja tasaisen radan Princess Passionilla saaden 65,921 prosenttia. Hopealle sijoittui Eveliina Havinen Die Weltin kanssa ja pronssia sai Eerika Hakala American Beautylla.

”Tuntuu hyvältä! Princess Passion on aika kuuma ja välillä haastava ratsastaa, mutta nyt se toimi juuri niin kuin piti!” Vilén iloitsi suorituksen jälkeen.

Kauden tavoitteeksi on asetettu junioreiden SM-kilpailu elokuussa. ”PM-kilpailu voisi myös olla kisakalenterissa mukana”, hän mietti tulevan kisakauden suunnitelmiaan.

Nuorten luokassa viime vuoden halli- ja SM-voittaja hallitsi yhä edelleen. Ella Paloheimo luotsasi Wolle Wolkensteinin hiuksen hienolla erolla voittoon. Hopeamitalisti Janna Pursiainen ja Hiero jäivät voittajasta vain karvan päähän. Pronssimitalille ylsi Emmi Salminen St’ Ophirilla.

Hymyilevällä Paloheimolla oli jo seuraava tähtäin mielessä kisan jälkeen. ”Pohjoismaiden mestaruuksista voitto”, toissa vuoden PM-mitalisti hymyili.

Ponien isosta joukosta kirkkaimman mitalin sai tänään Jenni Silventoinen Hazelberg’s Macholla. Viime vuoden hallimestaruuksien hopeinen mitali kirkastui jälleen kultaiseksi yhden välivuoden jälkeen. He edustavat Kotkan Ratsastajia.

”Tällä kaudella on tavoitteena mennä kaikki Future Cupin osakilpailut, ja tietenkin SM-kisat. Sitten PM- ja EM-kilpailut”, voittaja kertoi suunnitelmansa alkavalle ulkokaudelle. Samat olivat sävelet myös hopeaa saaneella Sofie Söderbackilla ja Kolstein’s Don Schufrolla, sekä pronssille sijoittuneella Ellen Vuorisella ja V.K. Nestorilla.

Illalla ohjelmassa vielä Intermediate II. Sunnuntaina tämän päivän mitalistit kilpailevat vielä Future Cupin kolmannen päivän osakilpailun ja alkuillasta ratkotaan senioreiden hallimestaruus.

 

Tulokset päivittyvät Equipe Onlineen.