Ypäjä Louvre voitti Vermon derbysarjan – Hotshot Luca huomenna Ruotsissa

  • 19.4.2018

Hevosopiston kasvattama ja Louvre Lovers Stablen omistama Ypäjä Louvre on aloittanut 4-vuotiskilpailukautensa vahvasti. Muutama viikko sitten juostu Vermon ravien toinen sija kirkastui voitoksi eilen, 4-vuotiaiden derbysarjassa. Oritta ohjasti Olli Koivunen.

  • Kuva

Hevosopiston ravitallissa koko ikänsä valmentautunut Ypäjä Louvre on tehnyt vakuuttavaa jälkeä tämän vuoden starteissaan. Nyt derbysarjan voitto tuli ajalla 15,6 ja palkintorahoja hevonen tienasi 4000€.

– Louvre oli kyllä tosi hyvä ja paransi paljon viime startistaan. Iso asia oli varmaan se, että ajettiin ensimmäistä kertaa ilman kenkiä, joka sopi matalaliikkeiselle hevoselle hyvin. Louvrella on tapana hieman kopsia polviinsa kenkien kanssa, mutta nyt ei ollut tällaista havaittavissa. Louvre tuli hyvävoimaisena maaliin ja korvissa olleet vetopallotkin jäivät vetämättä, eli kaikkia oljenkorsia ei vielä käytetty. Vielä en ole katsonut oriille seuraavaa starttia, sillä tarkoitus on ajaa sillä nyt harvakseltaan kilpaa. Yritetään valita sellaisia sopivia  lähtöjä, kommentoi valmentaja Aripekka Pakkanen.

Ypäjä Louvrea hoitaa Miia Myllymäki, mukana raveissa hevosta hoitamassa oli myös raviopiskelija Annika Tamminen.

Katso lähtö tästä linkistä.


Hotshot Luca starttaa huomenna Umåkerissa

Ravitallin tähtihevonen Hotshot Luca starttaa huomenna Umåkerin raviradalla Ruotsissa Norrlands Grans Prix karsinnassa, joka on ravien lähtö 8.

– Kyllä siellä vastassa on muutama hyvä hevonen, muun muassa Norjan kriteriumvoittaja viime vuodelta. Hotshot Lucan tavoitteena on toto-sija, eli sijat 1-3. Hotshot Luca on kyllä ollut koko ajan hyvän tuntuinen ja mennyt starteissa eteenpäin. Mitään negatiivista ei siis ole ollut ja hevonen on yleensä matkustanut hyvin, kommentoi valmentaja Aripekka Pakkanen.