ME-ori Hotshot Luca avasi kautensa Vermossa

  • 29.3.2018

Hevosopiston ravitallissa Aripekka Pakkasen valmennuksessa treenaava ME-ori Hotshot Luca avasi kautensa eilisissä Vermon raveissa. Tuloksena oli tyylipuhdas toinen sija, aika 15,7 ja palkintorahoja 2000 euroa. Hevosta ohjasti Olli Koivunen.

  • Kuva

Derbyn talvisuosikissa juoksi poisjääntien jälkeen poikkeuksellisesti vain neljä hevosta. Lähtökiihdytyksessä nopein oli Erkki-Pekka Mäkisen ohjastama Vixpress Li, joka valtasi keulapaikan. Näin ollen Hotshot Luca teki taivalta ensin johtavan takana, jonka jälkeen siirtyi johtavan rinnalle, josta se punnersi urheasti aivan Vixpress Lin rinnalle, mutta jäi maalikameran kuvissa toiseksi. Nyt neljävuotias Hotshot Luca on ikäluokkansa kärkihevosia ja kolmivuotiskaudellaan se tienasi lähes 200 000 euroa voittorahoja.

Olen todella tyytyväinen oriin suoritukseen. Ainahan tämän tasoisen hevosen kauden ensimmäinen startti jännittää, mutta nyt tippui niin sanottu apina olkapäältä. Hotshot Luca on hyvässä kunnossa ja uskon sen parantavan tuleviin koitoksiin, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Hotshot Lucaa hoitaa Etta Pakkanen ja sen omistaa Pentti Pietilä.

Vermon kolmannessä lähdössä juoksi myös ravitallin Ypäjä Louvre, joka tiukan kirikamppailun jälkeen jäi myös toiseksi. Ypäjä Louvre juoksi myös neljävuotiskautensa avaustartin ja teki sen ajalla 17,0 tienaten palkintorahoja 1000€

Ori joutui lähdöstä kuolemanpaikalle, eli johtavan rinnalle, josta se teki rehdin juoksun ja punnersi hyvin loppuun asti. Olen tyytyväinen oriin suoritukseen ja myös tämä tulee parantamaan tuleviin startteihin, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Ypäjä Louvrea hoitaa Miia Myllymäki ja sen omistaa Louvre Lovers Stable. Mukana raveissa hevosta hoitamassa oli myös raviopiskelija Heidi Vuori.

Katso Hotshot Lucan lähtö tästä linkistä.

Katso Ypäjä Louvren lähtö tästä linkistä.