Tuo varsasi ajo-opetettavaksi Hevosopistolle – Nuorten hevosten akatemia käynnistyy

  • 28.3.2018

Nuorten hevosten akatemia kasvattaa, kouluttaa ja valmentaa varsasta kilpahevoseksi.

  • Kuva

Hevosopiston ammattivalmentaja Aripekka Pakkasen ja Hevosopiston ammattitaitoisen ravitiimin kanssa on valmisteltu ravihevosille suunnattu nuorten hevosten akatemia, joka tarjoaa hevosenomistajille vuoden kestävän täyden palvelun paketin. Tässä vuodessa varsa opetetaan ammattitaitoisesti ja sitä valmennetaan tavoitteellisesti kohti kilpahevosen uraa. Pakettiin sisältyy myös ennakkoon sovitut pihatto- ja laidunjaksot . Vuoden paketin jälkeen varsa on mahdollista jättää ammattivalmennukseen Hevosopistolle.

Nuorten hevosten akatemiaa on tarkoitus laajentaa jatkossa koko varsan elämän ajalle. Tavoitteena on että Hevosopisto pystyy tarjoamaan laadukkaat palvelut hevosenomistajille-  ja kasvattajille aina varsan tekemisestä kilparadoille valmentamiseen asti.

Tutustu nuorten hevosten akatemiaan.