CDI3* Perjantain voittajat hallitsivat myös lauantaina

  • 24.3.2018

Kolme ratsastajaa onnistui uusimaan perjantain voittonsa Ypäjän kansainvälisessä koulukilpailussa.

  • Kuva

Kuvassa Anna von Wendt -Denzel GP-radalla. Kuva: Hanna Heinonen / Hevosopisto

Ponien Prix de Horsecare Corner- luokan voittoon ratsasti eilisen voittaja, ruotsalainen Meja Karlsson ponilla Wise Guy. Ratsukko keräsi prosentteja 70,892.

”Tämä oli ensimmäinen kansainvälinen kilpailuni, ja meillä on takana vasta puoli vuotta yhdessä, joten olen todella tyytyväinen tähän viikonloppuun.”

Toiseksi sijoittui venäläinen Alena Kuznetsova – Lemniscaat Rapsodiella (67,946%) ja kolmas Nicole Crona – Voyager 2 prosentein 67,865.

Back On Track sponsoroi lapsiratsastajien luokan, jonka voitti niin ikään eilisen ykkönen Tuisku Lamberg hevosella Netstutteriet’s Bachio prosentein 68,679. Poniratsastajana aikaisempina vuosina menestynyt Lamberg kilpailee ensimmäistä kauttaan hevosellaan. ”Ensimmäiset viralliset meille, joten aika kivastihan tämä meni”, Lamberg hymyili kisan ratkettua.

Toiseksi sijoittui Venäjän Daria Glazyrina – Calimero tuloksella 68,179 %. Kolmas sija kirjattiin myös venäläisen nimiin kun Anna Pronina ja Geizers nostivat nelossijaansa ylöspäin.

Juniorien Prix de No Shout- luokan voittajaksi ratsasti myös eilisen voittaja Margarita Anashkina Deutsch Grafilla. Aino Hirvonen – D eivät paljoa jääneet voitosta sillä eroa tuli vain pari kymmenystä. Kolmas sija meni etelänaapuriin Viroon kun Rose Maria Skjoldby ja Rosinante keräsivät 65,941 prosenttia.

Nämä kolme ratsastajaa palkittiin myös kahden päivän tulosten jälkeen Satula.com:n toimesta.

Päivän pääluokkana kilpailtiin Grand Prix. Osallistujia oli Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Venäjältä. Kisa oli tasainen, mutta kotimaan edustaja Anna von Wendt ja Denzel keräsivät prosentteja 68,217. Toiseksi sijoitettiin Viron Dina Ellermann Lady’s Akvarellilla (67,543 %) ja kolmas sija meni Ruotsiin Märit Olofsson Nääsille Strochilla (66,043 %).

”GP-tasolle ylsivät tänään kaksi parasta ratsukkoa. Monella tuli kalliita virheitä piaffissa ja siirtymissä passageen, tai siitä pois, valitettavasti”, kilpailun C-tuomarina toiminut tanskalainen Susanne Baarup kertoi.

Illan päätteeksi vielä kolme nuorta ratsastajaa selvittivät paremmuutensa. Ella Paloheimo Wolle Wolkensteinilla voitti luokan 67,706 prosentin tuloksella. Toiseksi sijoittui Janna Pursianen – Hiero (66,147 %) ja kolmas tänään oli Daniela Therman Sara – Enshoj (59,265 %)

Kolmas kilpailupäivä sunnuntaina alkaa vasta kello 8.30. Muistutamme että kesäaikaan siirrytään ensi yönä.