Ypäjällä kansainvälistä kouluratsastusta koko viikonlopun

  • 23.3.2018
  • Kuva

kuvassa junioreiden luokan voittaja; Venäjän Margarita Anashkina – Deutsch Graf , ratsukon valmentaja Yulia Printceva, luokan tuomari Paula Nysten sekä luokan yhteistyökumppanin, Ypäjän Ratsastajien puheenjohtaja Soile Alander

Kaikissa ikäluokissa kilpailtava kansainväinen Ypäjä CDI aloitettiin perjantaina poniratsukoiden Prix de Ratsuriihi- luokalla jonka voittajaksi ratsasti Ruotsin Meja Karlsson -Wise Guy. Toiseksi sijoittui Alena Kuzenetsova -Lemniscaat Rapsodie (69,200%) Venäjältä. Kolmas luokassa oli ruotsalainen Johanna Burholm ponilla Brouwerij’s Percival. Suomalaisista paras oli neljänneksi ratsastanut Jenni Silventoinen Hazelbergi’s Macholla. Ohjelmana oli FEI ponien joukkueohjelma.

Lapsiratsastajissa mukana oli viisi venäläistä ja suomalainen Tuisku Maria Lamberg. Lamberg pesi venäläiset ylittämällä kahdeksalla kymmenyksellä 70 prosentin raja hevosellaan Netstutteriets Bachio. Toiseksi sijoitettiin Daria Glazyrina – Calimerolla (68,385%) ja kolmas oli Kristina Skvortsova Goodshapes Coradolla (65,615%).

Junioreissa oli Prix de Ypäjän Ratsastajat keräsi 14 starttia, joista puolet kertyi suomalaisten junioreiden suorituksista. Luokan voiton otti nimiinsä Venäjän Margarita Anashkina hevosella Deutsch Graf voittoprosenttien ollessa 68,848. Toiseksi ratsasti Latvian edustaja Aleksandra Sile ja Lauren 66,333%. Kolmanneksi sijoittui kotimaan edustaja Aino Hirvonen ja D. He saivat tulokseksi 65,848 prosenttia.

 

Päivän päätteeksi ratsastettiin PSG. 19 ratsukon luokasta seuloitui voittajaksi niin ikään venäläinen Ksenia Ershova – Kabriolet. Kaksi seuraavaa sijaa meni Viroon Diana Pruksille hevosella Finalist (68,412%) ja Dina Ellermanille ratsunaan Donna Anna (67,941%).

Paras suomalainen oli nuori Susanna Therman Dragonheart:lla. He ratsastivat tulokseksi 66,559 prosenttia. Johanna Heikkilä otti viimeisen sijan ollen viides Malayalla.

 

Lauantaina ohjelma jatkuu heti aamulla kello 8:30 ponien kilpailulla. Iltapäivällä ohjelmassa on myös Grand Prix, joka alkaa kello 16.05.