Vermon ravikoulu lähtee vetämään Vermon raviradan nuorisotoimintaa

  • 27.2.2018

Vermon ravirata Oy on päättänyt ulkoistaa nuorisotoimintansa Vermon ravikoululle. Nuorisovastaavaksi on nimitetty Hevosopisto Oy:n palveluksessa oleva Hanna Lepistö.  Hanna Lepistö on kokenut ravialan ammattilainen ja on toiminut Vermon ravikoulun vetäjänä keväästä 2017 alkaen. Hanna on opiskellut Mustialassa agrologiksi ja hevosenhoitajaksi Kaustisen raviopistossa.

  • Kuva

 

Vermon nuorisotoiminnasta vastaa Vermon ravikoulu 1.3. 2018 alkaen. Nuorisotoiminnan tuleva kerho- ja kurssitoiminta tullaan julkaisemaan Vermon raviradan sivuilla lähipäivinä. Nuorisotoiminnassa tullaan hyödyntämään ravikoulun puitteita, hevosia ja poneja.

 

Lisätietoja Vermon ravikoulun toiminnasta www.vermonravikoulu.fi

Lisätietoja:

Vermon Ravirata Oy
Pia Blom-Johansson
toimitusjohtaja
040 545 3515
pia.blom-johansson@vermo.fi

Vermon ravikoulu
Hanna Lepistö
Vermon ravikoulun vetäjä/
nuorisovastaava
040 865 1596
hanna.lepisto@hevosopisto.fi