Winter Dressage avaa kouluratsastuksen kilpailukauden

  • 19.2.2018

Kouluratsastuksen kilpailukausi Hevosopistolla käynnistyy sunnuntaina 25.2.2018 ratsastettavassa Ypäjä Winter Dressage –tapahtumassa. Kilpailuun on ilmoittautunut 57 ratsukkoa, joiden alkavan kauden tavoitteena on kansainväliset kilpailut. Kansainvälinen kisakausi starttaa Hevosopistolla kuukauden kuluttua käytävässä Ypäjä CDI kilpailussa, johon kotimaisten ratsukoiden haastajiksi odotetaan osallistujia myös ulkomailta.

  • Kuva

Ypäjä-hallissa käytävässä Winter Dressage kilpailussa nähdään hieno kattaus kotimaan kärkinimiä. GP-luokassa ovat mukana kaikki viime vuoden senioreiden SM-mitalistit ja  ikäluokissa myös mielenkiintoisia uusia ratsukoita alkavan kauden kilpakentille. Lisäksi ohjelmassa on para-ratsastajien 1-tason kür-luokka sekä Intermediate A –kilpailuharjoitusluokka.

 

Kaikkiaan startteja kertyy päivän aikana 66.

Tapahtuma alkaa klo 7.30 ja jatkuu n. klo 20.00 saakka.  

 

Luokkien tarkempi aikataulu julkaistaan tapahtuman nettisivulla:

http://www.hevosopisto.fi/tapahtuma/ypaja-winter-dressage-2/


Päivitetyt lähtölistat ja tulokset kilpailun aikana löytyvät 
www.equipe.nu

 

Ilmoittautuneet luokittain Kipassa LINKKI

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

 

Tervetuloa viettämään talvipäivää kouluratsastuksen parissa!