Staro Miami valloitti Eskilstunan

  • 13.2.2018

Hevosopiston ravitallissa Aripekka Pakkasella valmennuksessa oleva 3-vuotias tamma Staro Miami jatkoi voitokasta uraansa Ruotsin Eskilstunan raviradalla maanantaina. Lähtö oli tamman uran kolmas startti ja samalla kolmas voitto.

  • Kuva

Eskilstunan ravien kolmannessa lähdössä startannutta Staro Miamia ohjasti suomalainen Mika Forss. Forss kiihdytti tammalla loppusuoran alussa toisesta parista ulkoa helposti keulaan, josta se irtosi lopulta hyvin selkeään voittoon. Staro Miami jatkaa voittojen tiellä, sillä se ei ole vielä hävinnyt kertaakaan uransa aikana. Staro Miamin voittoaika oli 17,5 ja palkintorahoja se kuittasi reilut 6000 euroa. Hevosta hoitaa Etta Pakkanen, ja matkalla mukana hoitajana toimi myös raviopiskelija Heidi Vuori. Staro Miamin omistaa Tamperelainen Tixi In Car Oy.

 

Katso lähtö tästä linkistä