Deanna Boko voittoon Kuopion Toto76-raveissa

  • 12.2.2018

Hevosopiston omistama tamma Deanna Boko irtosi selkeään voittoon lauantaina Kuopion Toto76-ravien kuudennessa lähdössä. Tammaa ohjasti Ari Moilanen, sitä valmentaa Hevosopiston ammattivalmentaja Aripekka Pakkanen ja hoitaa Miia Myllymäki.

  • Kuva

Hevosopiston omistama 8-vuotias tamma Deanna Boko ravasi selkeään voittoon Kuopion ravien kuudennessa lähdössä, joka oli Toto76-ravien toinen kohde. Takasuoran lopussa ohjastaja Ari Moilanen kiihdytti tammalla johtavan rinnalta keulaan ja siitä Deanna Boko irtautui helposti muusta joukosta halliten lähtöä maaliin saakka. Tämä oli Deanna Bokon tämän vuoden toinen startti ja toinen voitto. Voittoaika oli 16,9a ja palkinto 3000 euroa.

-Tamma teki kyllä oikein vahvan esityksen ja ohjastaja Ari Moilasen mukaan Deanna Bokolle jäi vielä voimia talteenkin. Ei voi olla kuin tyytyväinen, kun tamma voittaa tällaisen lähdön johtavan rinnalta. Seuraavaa starttia ei ole vielä lyöty lukkoon. Katsotaan minkälaista sarjatarjontaa löytyy ja ei ole poissuljettua lähteä tällaisella tammalla ajamaan Ruotsin puolelle kilpaa jos osuva sarja löytyy sieltä, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Katso lähtö tästä linkistä.