Ratsastajainliitto Hevosopiston strateginen kumppani

  • 18.12.2017

Hevosopiston ja Suomen Ratsastajainliiton välinen yhteistyösopimus koskien urheilu- ja valmennustoimintaa allekirjoitettiin perjantaina 15. joulukuuta. Sopimuksella vahvistettiin, että Ratsastajainliitto keskittää maajoukkuevalmennustoiminnan ja valmennustoiminnan koordinoinnin Hevosopistolle. Sopimuksen tavoitteena on jatkaa ja syventää entisestään molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

  • Kuva

Hevosopistolla on opetus- ja kulttuuriministeriön osoittama erityistehtävä hevosurheilun valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Valmennuskeskustoiminnan lisäksi Hevosopistolla järjestetään useita kansainvälisten valmentajien valmennusklinikoita vuosittain sekä ratsastusurheilun toimihenkilökoulutuksia.

– Hevosopistolla on ollut jo vuosikymmeniä tärkeä rooli ratsastusurheilun kehittämisessä ja käytännön toteuttajana. Hevosurheilun valtakunnallisena valmennuskeskuksena Hevosopiston asema vahvistuu entisestään. Tämä on tärkeä askel kohti huippu-urheilumme strategisia tavoitteita, Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall kertoo.

– Hevosopisto ja Ratsastajainliitto ovat aina tehneet tiivistä ja monipuolista yhteistyötä. Tämä uusi sopimus on tervetullut jatkumo ja se tarkentaa sekä vahvistaa yhteistyötämme. Katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin, Hevosopiston toimitusjohtaja Pauliina Mansikkamäki toteaa.

Valmennuskeskuksen johtajaksi on vastikään nimetty Hevosopiston opettajana työskennellyt, kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentaja Pirkko Herd.

Tiedustelut

Suomen Ratsastajainliitto ry, Fred Sundwall, fred.sundwall@ratsastus.fi 0500 811 453

Hevosopisto Oy, Pauliina Mansikkamäki, pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi 040 185 8822