Pirkko Herd valmennuskeskuksen johtajaksi

  • 5.12.2017

Maajoukkuevalmentaja Pirkko Herd aloittaa valtakunnallisen hevosurheilun valmennuskeskuksen johtajana Ypäjällä 7.12.2017 alkaen.

  • Kuva

Master-tason ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja Herd työskentelee Hevosopiston palveluksessa ammattiopettajana. Opettajan työnsä ohella hän on toiminut Ratsastajainliiton kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentajana vuodesta 2015 alkaen.

– Herdillä on vahva lajiosaaminen sekä valmentajana että urheilijana. Hänellä on myös hyvät kontaktit maajoukkuevalmentajiin ja muihin sidosryhmiimme. Odotamme hänen luovan valmennuskeskukselle dynaamisen toimintamallin, toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki kertoo.

Kenttäratsastuskomitean puheenjohtajana toiminut Herd on myös Suomen Ratsastajainliiton hallituksen jäsen, kouluratsastustuomari, kenttäratsastuksen A-tuomari sekä tekninen asiantuntija ja Ypäjän kunnanvaltuuston jäsen.

– Otan tehtävän innolla vastaan. Hevosurheilu on minulle sydämen asia. On mahtavaa päästä rakentamaan valmennuskeskusta, Herd kertoo.

Valtakunnallisen hevosurheilun valmennuskeskuksen statuksen viime keväänä saanut Hevosopisto käynnistää seuraavaksi valmentajan ammattitutkintokoulutuksen Ypäjällä. Valmennuskeskusprojektin johtajana työskennellyt Eero Simojoki siirtyy vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin.

– Eero loi hyvän pohjan ja toi uutta näkökulmaa perinteisiin ympyröihin. Tästä meidän on hyvä jatkaa eteenpäin, Mansikkamäki kiittelee.

Seuraavaksi valmennuskeskuksella keskitytään työn alla olevan strategian viimeistelyyn ja valmentajan ammattitutkinnon käynnistämiseen.

Tiedustelut
Pauliina Mansikkamäki 040 185 8822 pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi
Pirkko Herd 040 681 5877, pirkko.herd@hevosopisto.fi

Kuva Anna-Kaisa Rantalainen