Hevosopiston henkilökunnan tykyhaaste on käynnissä

  • 1.11.2017
  • Kuva
Hevosopiston henkilökunnalle järjestetään tyky-toimintaa työhyvinvoinnin ylläpitoon 6 kuukauden ajan. Jokaisella on omat tavoitteet, joita lähdetään tavoittelemaan. Tavoitteina ovat muun muassa kunnon kohottaminen, painonhallinta, yleinen hyvinvointi sekä jaksaminen.
Liikkeelle lähdetään kehonkoostumusmittauksella ja 6 kuukauden päästä tarkistetaan tulokset samalla mittauksella.Osallistuja saavat työkaluja onnistumiseen; ravintoneuvontaa, kuntosaliohjelman ja harjoitusohjelman. Jokainen osallistuja pitää kirjaa tekemisistään ja edistymisestään. Lisäksi pidetään yhteisiä kokoontumisia eri teemojen puitteissa 2-3 viikon välein. Erilaisia teemoja ovat muun muassa lajikokeilut, luennot ja ohjattu liikunta. Tavoitteen saavuttamiseen henkilökunta saa käyttää kiky-tunnit.

Sara Yli-Houhala (sara.yli-houhala@hevosopisto.fi), 1.11.2017