Medialle

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. 

Hevosopisto lähettää tiedotteita tarpeen mukaan yhtiön asioihin liittyen ja suurimpien tapahtumien alla sekä niiden aikana valtakunnalliselle medialle ja paikallismedioille. 

Mikäli et ole jo postituslistallemme, otathan yhteyttä communications@hevosopisto.fi 

Medialle on käytössä kattava kuvapankki. Jos tarvitset kuvia menneistä tapahtumista, otathan yhteyttä yllä olevan sähköpostin kautta.

Hevosopistolla järjestetään kilpailuita ja valmennuksia vuoden ympäri. Median edustajana sinulla on mahdollisuus seurata tapahtumia ilmoittautumalla ennakkoon. 

Hevosopiston tapahtumiin ja valmennuksiin akkreditointi viikkoa ennen tapahtuman alkua:
communications@hevosopisto.fi

Finnderbyyn, Ypäjä Championship Weekendiin ja Suomenratsujen Kuninkaallisiin akkreditoinnit tämän lomakkeen kautta: Akkreditointilomake


Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat ja kurssit.


Hevosopistoa koskevat yhteydenotot/haastattelupyynnöt:

toimitusjohtaja 
Heli Kivimäki-Manner
040 667 2202
heli.kivimaki-manner@hevosopisto.fi

rehtori
Päivi Niska
040 676 6060
paivi.niska@hevosopisto.fi

Hevosurheilun valmennuskeskuksen johtaja
Pirkko Herd
040 681 5877
pirkko.herd@hevosopisto.fi

Markkinointi- ja viestintä
communications@hevosopisto.fi


Kuvia


"Ypäjän Hevosopisto on hevosalan ammatillinen oppilaitos, jonka tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Hevosopiston toimintaympäristö on laajuudessaan ainutlaatuinen ja tarjoaa monipuoliset puitteet oppimiselle. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Ammatillisen oppilaitoksen lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille. "