Expopaikat

Hevosopiston kesän suurimmissa tapahtumissa on myös myös expo-alue. Expo-alue sijoittuu raviradan etusuoralle, pääkatsomon taakse. Finnderby ja Suomenratsujen Kuninkaalliset keräävät tuhansia katsojia vuosittain. Suomenmestaruuksista kilpaillaan elokuussa kenttäratsastuksessa!

Kilpailukausi 2020

Ensi vuonna on luvassa isoja tapahtumia!

Ypäjällä ratkotaan este- ja kouluratsastuksen PM-mitalistit useissa ikäluokissa. Suomenratsujen Kuninkaallissa on vuorossa koulumestaruus ja lisäksi kesäkaudella on luvassa muutamat muut kilpailut! Kisakalenteria lyödään parhaillaan lukkoon, joten palaamme asiaan mahdollisimman pian!


HINNASTO 2019:

 
9m² (3x3m) : 250€

16m² (4x4m) : 350€

25m² (5x5m) : 450€

suurempi : 450€ + 5€/m²

 
 

Näytteilleasettijille toimitetaan infokirje tapahtumaviikon alussa, sisältäen rakennusohjeet ja kartan. Myyntipaikat sijaitsevat pääasiassa hiekkapohjaisella raviradalla. Mahdollista myös sijoittua raviradan viereiselle penkereelle nurmipohjalle.

Lisänäkyyvden varmistat laitamainoksella tai luokkasponsoroinnilla!

2019 Expo-alueen rakennus suoritetaan päivää ennen ensimmäistä kilpailupäivää, klo 15 alkaen!


Peruutus- ja muutosehdot:

Varattu paikka tulee perua 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomasta paikasta laskutamme normaalihinnastosta laskettuna 50%.
Muutokset paikkakokoihin 7 vrk ennen tapahtuman alkua.

Expopaikka määräytyy teltan koon mukaisesti, sillä jokaiseen tapahtumaan tehdään pohjakartta ilmoittautuneiden mukaan (turvallisuusmääräykset, kulkureitit). Järjestäjällä on oikeus sijoittaa näytteilleasettaja sopivalle paikalle olosuhteet huomioiden.

Peruutukset ja muutokset kirjallisesti erja.andersson@hevosopisto.fi


Näytteilleasettajien tulee itse hankkia mahdolliset teltat tai katokset ja niihin määräyksien mukaiset (tolppa)painot. Paikkoihin ei sisälly pöytää, tuoleja tai muuta kalustusta.

Tiedustelut:

Erja Andersson
erja.andersson@hevosopisto.fi 
 
puh. 040 860 7634,

Tervetuloa rakentamaan ikimuistoista kisakesää kanssamme!
Laita myös ehdotusta mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä tapahtumien osalta!


Kuvia