Expopaikat

Hevosopiston kesän suurimmissa tapahtumissa on myös myös expo-alue. Expo-alue sijoittuu raviradan etusuoralle, pääkatsomon taakse. Finnderby kerää vuosittain n. 10.000 kävijää ja Suomenratsujen kuninkaalliset n. 6.000. Tänä vuonna kansainvälistä väriä saadaan elokuussa, kun kenttäratsastusväki kokoontuu jännittämään Pohjoismaiden mestaruuksia!

Kilpailukausi 2019

Ypäjä CDI (halli)
Finnderby
Kisaviikko
Nuorten hevosten Festivaali
Suomenratsujen Kuninkaalliset

 

Täytä alla olevasta linkistä sähköinen lomake varataksesi expo-paikan kauden tapahtumiin:

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi


Näytteilleasettijille toimitetaan infokirje tapahtumaviikon alussa, sisältäen rakennusohjeet ja kartan.

Myyntipaikat laskutetaan jokaisen tapahtuman jälkeen.  Tullessasi kahteen tai useampaan tapahtumaan saat expo-paikkojen hinnasta 20% alennuksen. Jos estyt saapumasta toiseen varaamaasi expo-tapahtumaan, laskutetaan paikan erotus jälkikäteen.
Peruutusilmoitukset tulee toimittaa kirjallisesti viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tapahtumaa. Alle 14 vrk ennen tapahtumaa tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % expo-paikan hinnasta.

Näytteilleasettajien tulee itse hankkia mahdolliset teltat tai katokset ja niihin määräyksien mukaiset (tolppa)painot. Paikkoihin ei sisälly pöytää, tuoleja tai muuta kalustusta.

Elintarvikkeiden ja juomien myynti osastoilla on kielletty. Myös juomapullojen antaminen on kielletty. Sähkö sisältyy hintaan.

Paikkavaraukset kuitataan sähköpostitse.

Tiedustelut:

Erja Andersson
erja.andersson@hevosopisto.fi 
 
puh. 040 860 7634,

Tervetuloa rakentamaan ikimuistoista kisakesää kanssamme!


Kuvia