Yhteishaku 2019

Kevään yhteishakuaika on 19.2. – 12.3.2019

Ypäjän Hevosopiston tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Koulu on yksi Euroopan suurimmista hevosalan ammattillisista oppilaitoksista.

Hevosopistolla voit opiskella koko hevosalan polun perustutkinnosta erikoisammattitukintoon saakka. Suuntautumisvaihtoehtoja on perustutkinnossa kahdeksan ja jokaiselle opiskelijalle luodaan henkilökohtainen opetussuunnitelma!

Tutustu opiskeluvalikoimaan ja hae opiskelemaan Hevosopistolle!


Kysyttävää? Soita meille ja saat vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin! 
Yhteishaun aikana tavoitat meidät numerosta 040 8607 886

Yhteishaku on suunnattu ensisijaisesti hakuvuonna perusopetuksen tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille. Yhteishaussa haetaan ammatillisiin perustutkintoihin ja lukiokoulutukseen.


Tiedot valinnasta

Oppilaitos lähettää kirjeitse tiedon hyväksytystä opiskelupaikasta.

Mikäli hakija on antanut hakulomakkeella oman sähköpostiosoitteen, saa hän myös sähköpostissa linkin henkilökohtaiseen sähköiseen tuloskirjeeseen, josta näkee valintatilanteen.

Ilmoituksen opiskelupaikan vastaanottamisesta voi antaa eri tavoin:

  1. Ilmoitus oppilaitoksen omalla lomakkeella.
  2. Mikäli hakija on antanut hakulomakkeella oman sähköpostiosoitteen, saa opiskelijaksi hyväksytty hakija erillisessä sähköpostiviestissä linkin, jonka kautta hän voi ottaa paikan vastaan sähköisesti
    TAI
    hakija voi ottaa opiskelupaikan vastaan Opintopolku.fi:n Oma Opintopolku -palvelussa. Oma Opintopolku -palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen (kirjautuminen palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla).

Ilmoitus opiskelupaikan vastaanottamisesta on hyvä antaa mahdollisimman pian tulosten saavuttua tai viimeistään 28.6.2019.

Opiskelupaikan vahvistaneille lähetetään heinäkuun alussa oppilaitoksen kirje koskien alkavia opintoja. Koulutus alkaa maanantaina 19.8.2019. Kutsumme opiskelijat huoltajineen Hevosopistolle sunnuntaina (tarkempi aikataulu heinäkuun kutsukirjeessä). Ryhmänohjaajat, opiskelijahallinnon sekä opiskelijahuoltoryhmän edustajat toivottavat uudet opiskelijat tuolloin tervetulleiksi.


Kuvia


"Yhteishaun aikaan saat vastaukset kysymyksiin soittamalla 040 8607 886"