Ravivalmennus

Hevosopiston ravitalli toimii Hevosopiston 3-tallissa. Hevosopiston ravivalmentaja on maan tunnetuimpiin ammattivalmentajiin kuuluva Aripekka Pakkanen.

 

Hevosopiston ammattivalmentajana aloitti 2018 alussa Aripekka Pakkanen, joka sijoittui 2017 valtakunnallisessa valmentajatilastossa 10. sijalle, tallin ansioiden ollessa lähes 240 000 euroa.Vuonna 2017 Pakkasen valmennustallin hevosten 112 startista 24 päätyi voittoon, voittoprosentin ollessa huikea 21. Aripekan viime vuosien menestyshevosia ovat muun muassa Hotshot Luca ja Air Gunner. Hevosopiston ravitallissa valmennetaan ammattimaisesti Hevosopiston omia hevosia ja asiakkaiden hevosia. 

Hevosopistolla on hyvät valmennusolosuhteet ravihevosille. Hevosopiston toiminta-alue on noin 300 hehtaarin suuruinen. Alueella on runsaasti valmennusteitä, kilometrin mittainen ravirata ja hiittirata, jonka pituus on 3,2 km.

Talli toimii raviopiskelijoiden oppimisympäristönä. Valmentajan  lisäksi hevosten hyvinvoinnista huolehtivat koulutetut ja kokeneet hevostenhoitajat, joiden ohjauksessa opiskelijat opiskelevat osana ravitallitiimiä. 

Ravitallin valmennusmaksu on 850 €/kk (voimassa 1.2.2018). Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Hevosten kengitys kuuluu hintaan, mutta kengät laskutetaan. Hevosopiston hyvinvointipalvelut Hevosfysiossa ovat myös ravivalmennuksessa olevien hevosten käytössä. Vesikävelykoneen käyttö valmentajan tekemän suunnitelman mukaan kuuluu hevosten valmennushintaan. 

Lisätietoja palveluista >

Ajan tasalla olevat tiedot valmennuksessa olevista hevosista löydät Suomen Hippoksen heppajärjestelmästä.


Yhteystiedot:

Hevosopiston ravitalli, Siittolanmäentie 36, 32100 YPÄJÄ

Postiosoite: Hevosopisto oy/Ravitalli, Opistontie 9, 32 100 YPÄJÄ

Valmentaja:

Aripekka Pakkanen, p. 040 701 8819, aripekka.pakkanen@hevosopisto.fi 

Varsavalmentaja:

Timo Gardemeister, p. 050 5527972, timo.gardemeister@hevosopisto.fi

Tallillamme on käytössä toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelmä Protreenari.


Kuvia