Kenttävalmennus

Kenttäratsastuksessa on hallikaudella tarjolla maastoestevalmennusta maneesissa. Ulkokaudella maastoesteradalla käyvät säännöllisesti valmentamassa kotimaiset valmentajat.

Pauliina Swindells valmentaa Hevosopistolla vuonna 2019!

Pauliina Swindells työskentelee Iso-Britanniassa tallimestarina, valmentajana ja ratsuttajana yksityistallilla. Hän edusti Suomea ratsastuksen MM-kilpailuissa 2018 Yhdysvalloissa. Pauliinan tähtäin on Tokion Olympialaisissa vuonna 2020.

Valmennukset järjestetään Opisto- ja Haimi-hallissa. Torstaisin ohjelmassa rataesteet ja perjantaisin maastoesteharjoitukset hallissa.

Ryhmäkoko 3 ratsukko/tunti

85€/ratsukko

Ilmoittaudu valmennuksiin mukaan:

14.-15.2. ilmoittautuminen päättyy 11.2.2019


Hevosopistolla vierailee lukuisia valmentajia säännöllisesti valmentamassa kenttäratsastuksessa. Heihin voit olla suoraan yhteydessä valmennustarpeesi mukaisesti:

Maija Yli-Huhtala

Tuija Rosenqvist

Sanna Siltakorpi

Anna Kärkkäinen

Huomiothan että maastoradalla treenaaminen vaatii varauksen ja valmentajan mukaan maastoon!


Pirkko ”Pike” Herd

Master-opettaja, ammattivalmentaja (Vat)

Valmennusta oman ponin tai hevosen kanssa. Valmennusryhmässä 35 €/h (2-4 ryhmässä), yksityisvalmennus 45 €/45 min. Voit myös tiedustella valmennuspakettia, johon sisältyy säännöllinen viikkovalmennus ja hevosen/ponin sekä ratsastajan majoitus ja ruokailut. Ota yhteyttä suoraan valmentajaan ja sovi valmennusajankohta!

Tiedustelut:

puh. 040 6815 877, pirkko.herd@hevosopisto.fi

 


Kuvia


"Hevosopistolla toimii valtakunnallinen hevosurheilun valmennuskeskus."