Estevalmennus

Hevosopiston omat ja vierailevat valmentajat tarjoavat viikoittain valmennusta ja mahdollisuuden systemaattiseen valmentautumiseen oman hevosen tai ponin kanssa. Talent-valmennus on suunnattu 1-tason ratsastajille ratsastuskouluhevosilla.

Valmentajat

Sanna Backlund

II-tason valmentaja, maajoukkuevalmentaja, moninkertainen SM-mitalisti ja GP-ratsastaja valmentaa Hevosopistolla kuukausittain. Valmennukset tukevat maajoukkuetoimintaa ja ovat avoimia ensisijaisesti A/B-renkaiden ratsukoille sekä kehitysrenkaille ja muille tavoitteellisille kilparatsastajille ja nuorille hevosille.

Valmennuksen hinta on 90€/1h.

Hinta sisältää 10€ varausmaksun, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. 

Ryhmässä on 3 ratsukkoa. Valmennukset järjestetään klo 15.00 alkaen lämmitetyssä Opistohallissa. Ryhmäjako ilmoitetaan noin 3 päivää ennen kutakin valmennusta.

Seuraavat valmennukset:

26.3. Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 21.3. klo 23.59. Valmennus Ypäjä-hallissa.

Tiedustelut:

Sara Yli-Houhala, puh. 040 8607 608, sara.yli-houhala@hevosopisto.fi


Marjo Mettala

Ratsastuksenopettaja, II-tason valmentaja

Talent-valmennusryhmät ratsastuskouluhevosilla, puh. 040 8607 639


Perttu Pasuri

Master-opettaja, II-tason valmentaja

Valmennusta oman ponin tai hevosen kanssa. Valmennusryhmässä 35 €/h (2-4 ryhmässä), yksityisvalmennus 45€/45 min. Voit myös tiedustella valmennuspakettia, johon sisältyy säännöllinen viikkovalmennus ja hevosen/ponin sekä ratsastajan majoitus ja ruokailut. Ota yhteyttä suoraan valmentajaan ja sovi valmennusajankohta!

Tiedustelut:

puh. 040 8609 347, perttu.pasuri@hevosopisto.fi


Luc Steeghs

Kansainvälisen tason ratsastaja, nuorten hevosten kouluttaja, Hollannin nuorten ratsastajien, lapsiratsastajien ja junioreiden maajoukkuevalmentaja. Valmennukset ovat ensisijaisesti avoimia nuorille hevosille. Mukaan otetaan mahdollisuuksien mukaan 130-140 ratsukoita, jotka tähtäävät maajoukkuetasolle. 

Seuraavat valmennukset:

 


Kuvia


"Hevosopistolla toimii valtakunnallinen hevosurheilun valmennuskeskus."